Már nem számolom mennyit betegek. Szerencsére itthonról dolgozom, a férjemmel közös saját vállalkozásunk papírmunkáit intézem, ez napi 2-4 óra plusz ha ide-oda menni kell. Ha nagyon betegek, fekszenek pihennek így még tudom csinálni mellettük. Ha energikusak de pont annyira betegek hogy ne mehessenek közösségbe akkor a nagyon fontos feladatokat megcsinálom este amikor hazáér a férjem.
Nekünk már csak 1 nagyszülő el de Ő is aktív dolgozó így nincs segítség. Nem is tudom hogy aki munkahelyen dolgozik és több gyereke van akik folyamatosan betegek hogy oldja meg mert nem sok munkahely tolerálja a sok hiányzást
2023. febr. 27. 10:32
12/22 anonim válasza:
Még egy napot sem, hála anyósomnak, aki kérés nélkül is vigyáz rájuk, ha betegek. Egyébként ez az év nem vészes eddig (mármint tanév), elsős fiam szeptember óta 1 hetet volt beteg, kislányom, aki most kezdte a bölcsit, nagyjából 1-másfél havonta van 1 hetet itthon. Ami szerintem baromi jónak számít, mert a fiam bölcsisként kb az 1 hét bölcsi, 2 hét otthon rendszert nyomta. A kicsi valahogy szívósabb, gondolom azért (is), mert a bátyja ovis nyavalyái közül sok mindent elkapott már babakorában is, a fiam meg 2 évesen volt először beteg.
2023. febr. 27. 10:49
13/22 anonim válasza:
Nekem mikor elfogyott a 2 gyerekre, a saját dokim írrt ki.
2023. febr. 27. 10:59
14/22 anonim válasza:
Nem voltam táppénzen, mert a kicsivel vagyok most CSED-en, viszont ha nem így lenne, akkor januárban egy hetet, februárban meg hármat nem dolgoztam volna. Ami azért elég gázos. Tavaly megközelítőleg sem volt ennyit beteg a nagy, elképzelésem sincs, idén miért ilyen beteges, de mindenhonnan azt hallom, hogy a mostani tanítási/nevelési év rosszabb, mint az előző volt.
2023. febr. 27. 11:05
15/22 anonim válasza:
4 éves a lányom, szeptember óta egyszer volt egy hetet itthon betegség miatt. Idén még csak sima náthája sem volt.
2023. febr. 27. 11:39
16/22 anonim válasza:
3 eves. Iden mar 20 nap elment a 42 bol. Kataszrofa. Okt ota jar,tavaly meg a szabimat toltottem. De okt nov dec alatt 3 hetet ment. Iden volt eloszor, hogy 5 napot kibirt egyben. Szornyu. Az ovoda egy fertozo goc telep.
2023. febr. 27. 13:16
17/22 anonim válasza:
3 és 4,5 évesek..
Idén együtt 7 napot voltak oviban összesen..
Vagy az egyik, vagy a másik itthon volt..volt, hogy mindketten.
Én táppénzen vagyok veszélyeztett terhesen..
De így is volt már gyápon a férjem, mert kórházban is voltam már, hiába home office dolgozik, 2 ekkora gyerek mellett az sem ment.
2023. febr. 27. 14:03
18/22 anonim válasza:
17- es vagyok..szóval ha dolgoznék, akkor konkrétan 30 körül ment volna el már..
2023. febr. 27. 14:08
19/22 anonim válasza:
Ha nem lenne home office-ra időnként lehetőség, akkor idén 10 napnál járnék.
A 3 éves volt itthon 5 napot, a 7 éves pedig most van 5. napja itthon. Egyébként neki az idei tanévben (tehát tavaly szeptemberbertől) ez az első betegsége.
2023. febr. 27. 14:09
20/22 anonim válasza:
Szerencsere olyan a munkam, hogyha betegek, akkor Home officeban lehetek. Igy nem kell betegszabi/gyap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!