Mennyit voltál eddig idén táppénzen a gyerek miatt?
Én már 8 napot idén.
4 éves
Mi van ha elfogy a 42 nap gyáp keret? Bár azért majdcsak nem fog, remélem mostmár keveebbet lesz beteg, ha jön a tavasz nyár.
"Mi van ha elfogy a 42 nap gyáp keret?"
. Két szülője van, így az a gond annyira nem reális.
Egyébként 5 napot voltam idén (3 éves)
#3: ja, tudom, minden férfi vállalkozó...
Ha nincs szabadság, akkor az úgy a család szempontjából egyébként is problémás, de ebbe ne menjünk bele.
De mindegy, akinek jobb, ha emiatt lepontoz, hát tegye.
#3 Ennyi erővel anyuka is lehetne vállalkozó és neki is lehetne, hogy nincs egy nap táppénz kerete sem.
Amúgy ilyenkor vagy szabit tudsz kivenni, vagy a férjed megy fizetés nélküli szabira és meghúzzátok magatokat vagy kerestek valakit, aki vigyáz a gyerekre helyetted.
42 nap az kb. 2 hónap munkanapokban. Ezen kívül van még legalább 23-24nap szabadságod, az 3 teljes hónap, amikor nem dolgozol. Azért ezt a munkáltatónak is elég gázos kigazdálkodnia.
A gyápot az állam fizeti amúgy, nem? Nem a munkáltató.
Amúgy nyilván munkáltató függő is mit tud kigazdálkodni, én az egész éves béremet meg mindenemet megkeresem már kb január másodikán egy óra alatt :D
Kisebb cégeknél nyilván gázosabb.
Nem, a gyapot egy harmadik részét is q munkáltató fizeti.
Ha te "az egész éves béremet meg mindenemet megkeresem már kb január másodikán egy óra alatt :D" , akkor nyilvánvalóan nem gond egy bébiszittert alkalmazni, ha elfogynak a napok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!