Lányom még mindig bepisil néha, ha nagyon el van foglalva valamivel. Hogyan tudnék ezen változtatni?
Figyelt kérdés
Lányom nemrég múlt 7 éves és havonta legalább 3-4 alkalommal bepisil még mindig amikor nagyon belemerül valamibe, általában lecke írás vagy játék (főleg számítógép). Már mindent próbáltam, kérdezgetni meg minden, de ő folyamatosan közli, hogy nem kell neki aztán egyszer csak megtörténik. Alapjáraton viszont nagyon ügyesen használja a wc-t 3,5 éves kora óta.2023. febr. 25. 19:42
11/21 A kérdező kommentje:
Nincs erre semmi szükség. A férjemmel tökéletes a kapcsolatunk, a családi életünk szinte tökéletes, leszidás alatt annyit értettem, hogy kissé keményebben szólok neki ami az alap személyiségemtől különbözik.
2023. febr. 25. 20:54
12/21 anonim válasza:
Rendben. Nem tartasz ott. Majd fogsz.
Szép estét!
13/21 anonim válasza:
Nephrológiára és pszichológushoz vidd.
14/21 anonim válasza:
Ki fogja nőni! Fiam kb. 10 éves koráig kb havonta egyszer éjszaka bepisilt. Most 16 éves. Semmi baja!
De ha úgy gondolod, hogy szervi baja lehet, érdemes orvoshoz vinni.
Közel sem voltak ideális körülmények fiam körül se, de szerintem azért pszichológushoz több kell.
15/21 anonim válasza:
Azért az éjszakai bepisilés teljesen más, mint a nappali havi 3-4 alkalommal. Én is orvost javaslok.
16/21 anonim válasza:
Adj rá pelenkát otthon. Lekerül, ha egy hónapig száraz marad. Ha az iskolában soha sem pisil be, akkor valamilyen szinten tudatos. Otthon el meri engedni a pisit, ha nincs kedve kimenni, mert belemerült valamibe.
17/21 anonim válasza:
A "tökéletes" szó használata nagyon ritkán esik egybe azzal, hogy tényleg nincs különösebb gond. Egy mondaton belüli megismétlése pedig kimondott red flag.
19/21 anonim válasza:
A gyerekorvos biztos hogy tovább küldte volna ha bemész úgy, hogy a gyereked 7 évesen még mindig bepisil.4 éves kor felett nappal már kórósnak számít ha bepisil.Max sérült gyerekeknél van ,,elnézve". Nem kell hogy pszichés oka legyen, akár fizikai oka is lehet.De ne szemérmeskedj, hanem simán mond meg az orvosotoknak mi a helyzet.
20/21 A kérdező kommentje:
19-es holnap biztos felhívom, köszönöm. Az biztos nem a legsegítőkészebb orvos a világon
2023. febr. 27. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!