Lányom még mindig bepisil néha, ha nagyon el van foglalva valamivel. Hogyan tudnék ezen változtatni?
Figyelt kérdés
Lányom nemrég múlt 7 éves és havonta legalább 3-4 alkalommal bepisil még mindig amikor nagyon belemerül valamibe, általában lecke írás vagy játék (főleg számítógép). Már mindent próbáltam, kérdezgetni meg minden, de ő folyamatosan közli, hogy nem kell neki aztán egyszer csak megtörténik. Alapjáraton viszont nagyon ügyesen használja a wc-t 3,5 éves kora óta.2023. febr. 25. 19:42
1/21 anonim válasza:
Vidd el orvoshoz.7 évesen a havi 3-4 alkalom már nem normális.
3/21 anonim válasza:
Probáld bevezetni, hogy féloránként hagyja abba a tevékenységét és 5percig sétáljon egy kicsit, mozgassa meg az izmait. (Ez minden szempontbol elönyös!)
4/21 A kérdező kommentje:
Próbáltam/próbálom most is, hogy fél óránként kiküldöm, üldögél öt percet a WC-n majd közli hogy nem kell. Gyermekorvos meg nem tudott demmit mondani, annyit csak hogy majd kinövi
2023. febr. 25. 19:58
5/21 anonim válasza:
Ne küldd ki WC-re, hanem csak sétáljon a szobában, simogassa meg közben a cicát, vagy akármit, csináljon néhány tornagyakorlatot amit jonak látsz.
6/21 anonim válasza:
Mennyire pisil be? Az egész adag pisi bemegy, vagy csak az eleje, egy kicsi? Mik lesznek pisisek? Mi ilyenkor a procedúra?
7/21 A kérdező kommentje:
Hát teljesen bepisil, általábna a szőnyegen játszik ha számítógépen akkor pedig a szék. Van hogy nagyon leszidtam, de akkor majd megszakadt a szívem, hogy ennyire szigorú vagyok vele, mstanában csak mondom, neki, hogy legközelebb szóljon,
2023. febr. 25. 20:29
8/21 anonim válasza:
Nincs felfázása? Ez már ilyen idősen nagyob nem okè szerintem! Vizsgáltasd ki, ne hagyd magad lerázni! Hisz már iskolás. Ott is majd bepisil?
9/21 A kérdező kommentje:
Iskolában nem pisil be sose, és nincs felfázva.
2023. febr. 25. 20:39
10/21 anonim válasza:
Pszichológus az egész családnak. Súlyos károk vannak már most is. Leszidod, mikor komoly baja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!