9 évest nagyon nem ajánlott moziba vinni 12 éves korhatáros mesefilmekre?
3D-s mesefilmeket keresnék, de eddig nem volt soha olyan ami kisebbeknek lenne.
Soha nem volt még moziban csak egyszer és nem 3D-sen. Azt megbántam mert nem is érdekelte.
Most amit látok a Hangya és a Darázs. 12 év a korhatár
Én azért azt is beleszámítanám, hogy ez a film lehet okés neki, de erre felnőttek is mennek.
Magyarul lesznek olyanok is, akik tényleg 100% figyelemmel akarják végignézni. Tényleg pici gyerekeknek készült filmeknél felkészül az ember, hogy lehet, hogy lesznek hangosabb gyerekek, akik még nem tudnak nyugisan, csendben végigülni egy filmet.
De ennél "nem köteles" senki nem látni/hallani a felét, mert esetleg egy kicsi gyerek is van bent, aki hivatalosan nem is lehetne.
Az első hangya bőven jó 9 évesnek, az enyém imádta 7 évesen. Most nézte a hangya 2t, az kicsit durvább volt, nem is értette rendesen(bár az elsőt sem rendesen), egy két résznél leállítottam. Az újat nem ismerem, de szerintem ugyanúgy bevinném, max eltakarnám a szemét néha. Káromkodásokat durvábbakat hall a suliban, mint a filmben vannak, azon már nem aggódom. 8 éves.
A MIBtől félt, az a rovaros rész nagyon ijesztő volt számára, amit meg is értek. 9-10 évesnek már bőven jó. SOSEM nézik moziban, nem az ő tisztük eldönteni, CSAK ajánlás. Az én 6,5 évesemre tettek megjegyzést, mikor bevittem a rontó ralph mesére, amin 12es korhatár volt, egyszer takartam el a szemét, se de semmi extra nem volt. Túl van lihegve, igazából lehet, hogy nem fogja fel az egész filmet, de nem is kell, szórakozni viszem, nem tanulni. Legnagyobb probléma, ami történhet, hogy rosszul fogja használni a kvantum kifejezést:)
Nézd a trailert, abban úgyis lelőnek kb minden poént mindig. Nemrég láttam 8-10 évest az őrület multiverzumán, na az durva volt, 16os korhatárral nem tudom mit képzeltek a szülők, ki is mentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!