Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 9 évest nagyon nem ajánlott...

9 évest nagyon nem ajánlott moziba vinni 12 éves korhatáros mesefilmekre?

Figyelt kérdés

3D-s mesefilmeket keresnék, de eddig nem volt soha olyan ami kisebbeknek lenne.

Soha nem volt még moziban csak egyszer és nem 3D-sen. Azt megbántam mert nem is érdekelte.

Most amit látok a Hangya és a Darázs. 12 év a korhatár

2023. febr. 25. 09:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Gyerekfüggő is, de a 12-es karika nálunk semmi gondot nem okozott soha a kisebbeknek sem, max nem értetek pontosan minden részletet.
2023. febr. 25. 09:40
 2/13 anonim ***** válasza:
93%

Viszont ha azt látod, hogy otthon sem ül végig egy 90 perces filmet, akkor kérlek, ne vidd el moziba a többi néző érdekében.

Volt szerencsém az Énekelj! második részét úgy végigszenvedni, hogy a mellettem vergődő óvodást 0 mértékben kötötte le, folyton dumált a szüleivel, és egyszercsak az a pazar ötletük támadt, hogy majd a frissen vásárolt HANGOS EFFEKTES játékpisztoly jól lekötni. Hála istennek a film felénél belátták tévedésüket, és hazamentek, 3 doboz fullra kiöntött és jól a szőnyegbe taposott kukoricát hátrahagyva.

2023. febr. 25. 09:49
 3/13 babyboom567 ***** válasza:
14%
Szerintem ha korhatáros a film, be se engedik,hisz azért van korhatár.Vagyis nálunk biztos nem.
2023. febr. 25. 09:57
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
De, beengedik, nem nézik a moziban, ki mennyi idős, ez csak ajánlás. A 18+ os filmre is beviheti a szülő az óvodást, ha elég hülye hozzá. Barátnőmnek a Deadpool-on vergődő óvodással volt hasonló élménye, mint nekem a lézerharcos kiscsávó.
2023. febr. 25. 09:59
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Nézd meg az előzetesét és döntsd el, neki való-e. Én erre az enyémet még nem vinném.
2023. febr. 25. 10:09
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
Az nem mesefilm.
2023. febr. 25. 10:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az az adott 9 évestől és a filmtől is függ.
2023. febr. 25. 10:38
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi olyan nincs benne, amit ne làthatna. Viszont előfordul olyan mozi, ahol betartatjàk a korhatàrt.
2023. febr. 25. 11:48
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek azt akartam írni, egy két régi mesefilmre is kilehetne rakni a 12 karikát. De most nézem hogy ez nem is mese hanem film. Amúgy te ismered a gyereked, megjegyzem nem mindenki szeret moziba járni ha ő kimondottan nem kéri, hogy egy filmet megnézne ott én nem erőltetném.
2023. febr. 25. 12:09
 10/13 anonim ***** válasza:
67%

A Marvel filmek alapvető célközönsége a gyerekek és fiatalabb korosztály. Nekik adják aztán el a mindenféle szuperhősős termékeket, nem a felnőtteknek, ezért a filmeket is úgy kell csinálni, hogy a gyerekek is nézhessék. A Marvel még azt se csinálja meg rendes korhatárosra, ami képregény sztori szempontjából az kéne legyen (Deadpool, Venom...)

Spanyolországban meg amúgy csak 7 év az ajánlott korhatár... Ezért se kell ezt szentírásnak venni.

[link]

2023. febr. 25. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!