Gyerekfüggő is, de a 12-es karika nálunk semmi gondot nem okozott soha a kisebbeknek sem, max nem értetek pontosan minden részletet.
2023. febr. 25. 09:40
2/13 anonim válasza:
Viszont ha azt látod, hogy otthon sem ül végig egy 90 perces filmet, akkor kérlek, ne vidd el moziba a többi néző érdekében.
Volt szerencsém az Énekelj! második részét úgy végigszenvedni, hogy a mellettem vergődő óvodást 0 mértékben kötötte le, folyton dumált a szüleivel, és egyszercsak az a pazar ötletük támadt, hogy majd a frissen vásárolt HANGOS EFFEKTES játékpisztoly jól lekötni. Hála istennek a film felénél belátták tévedésüket, és hazamentek, 3 doboz fullra kiöntött és jól a szőnyegbe taposott kukoricát hátrahagyva.
2023. febr. 25. 09:49
3/13 babyboom567 válasza:
Szerintem ha korhatáros a film, be se engedik,hisz azért van korhatár.Vagyis nálunk biztos nem.
2023. febr. 25. 09:57
4/13 anonim válasza:
De, beengedik, nem nézik a moziban, ki mennyi idős, ez csak ajánlás. A 18+ os filmre is beviheti a szülő az óvodást, ha elég hülye hozzá. Barátnőmnek a Deadpool-on vergődő óvodással volt hasonló élménye, mint nekem a lézerharcos kiscsávó.
2023. febr. 25. 09:59
5/13 anonim válasza:
Nézd meg az előzetesét és döntsd el, neki való-e. Én erre az enyémet még nem vinném.
2023. febr. 25. 10:09
6/13 anonim válasza:
Az nem mesefilm.
2023. febr. 25. 10:34
7/13 anonim válasza:
Az az adott 9 évestől és a filmtől is függ.
2023. febr. 25. 10:38
8/13 anonim válasza:
Semmi olyan nincs benne, amit ne làthatna. Viszont előfordul olyan mozi, ahol betartatjàk a korhatàrt.
2023. febr. 25. 11:48
9/13 anonim válasza:
Elsőnek azt akartam írni, egy két régi mesefilmre is kilehetne rakni a 12 karikát. De most nézem hogy ez nem is mese hanem film. Amúgy te ismered a gyereked, megjegyzem nem mindenki szeret moziba járni ha ő kimondottan nem kéri, hogy egy filmet megnézne ott én nem erőltetném.
2023. febr. 25. 12:09
10/13 anonim válasza:
A Marvel filmek alapvető célközönsége a gyerekek és fiatalabb korosztály. Nekik adják aztán el a mindenféle szuperhősős termékeket, nem a felnőtteknek, ezért a filmeket is úgy kell csinálni, hogy a gyerekek is nézhessék. A Marvel még azt se csinálja meg rendes korhatárosra, ami képregény sztori szempontjából az kéne legyen (Deadpool, Venom...)
Spanyolországban meg amúgy csak 7 év az ajánlott korhatár... Ezért se kell ezt szentírásnak venni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!