Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyerekemnek miért van...

2 éves gyerekemnek miért van kb mindig és mindentől szorulása?

Figyelt kérdés

Már miis szenvedünk vele együtt szó szerint

Multkor már vele egyutt sirtam annyira sajnaltam,lattam rajta hogy ismét nagyon szenved

Mióta hozzátápláljuk azóta tart.

Az eszi mint mi

Levolac segít a helyzeten de most akkor éljen hashajtón?

Házi szilvalekvárlehet jó lenne de sajnos nem fogadja el

2023. febr. 20. 14:49
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Végre egy hozzászóló aki megért !!! Vegre 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Köszönöm a válaszod 19 es !

Ment a zöld pipa!

Valószínű minden baj a rossz kaki élmenyből ered nálunk is.

Úgy érzem nálunk is ilyen "hashajtó" lenne a megoldás addig amíg a rossz élmény elkezd múlni..

2023. febr. 21. 11:09
 22/28 anonim ***** válasza:

Megért?

Ő leírta h a gyereke nem eszi meg. Te ellenben azt írtad h most nem terem a kertbe, és nem veszel, mert az nem jó.

A két eset még csak nem is hasonló!

2023. febr. 21. 11:24
 23/28 anonim ***** válasza:

19#

Annyi mindenbe bele lehet csempészni a zöldséget és a gyümölcsöt is anélkül, hogy a gyerek észre venné..

2023. febr. 21. 11:45
 24/28 anonim ***** válasza:
Enyém azóta ilyen mióta külön nyaraltunk pár hetet apjától. Akkor szó szerint q kaki dugót kézzel kellett kisegítenem,na azóta olyan kínszenvedés, hogy most megyünk gasztroentorológushoz. Gyümölcsöt, levest nem hajlandó enni semmilyen formában. Csak az almát és a banánt szereti, q görögdinnyét utálja kiköpte pedig soha semmit nem kap ki max nem fogadja el a következő falatot abból ami nem ízlik. Naponta kap 5 ml laevolac szirupot és egy kanál lenmagolajat. Eddig ez működött, de egy hete már az sem csak a kúp hát ami ugye nem jó. Belerejtettem már mindenbe gyümölcsöt, zöldséget de valahogy megérzi🤷‍♀️ pedig a viselkedesunk sem más stb. Egyszerűen szörnyen válogatós lenyomni a torkán meg nem fogom és nem is tudom hosszú távon. Főzelék sem jöhet szóba. Sajnos csak olyan dolgokat hajlandó megenni ami nem segít. Pedig a pürés korszakban meg mindent evett,igaz a házit akkor sem fogadta el a végén csak a boltit,mindegy hogy variáltam. Vannak fényevő gyerekek,viszont a nagy elválás előtt tudott kakilni. A nyaralás alatt kaki dugó óta van ez😭
2023. febr. 21. 12:35
 25/28 anonim ***** válasza:
A Macrogol nem folyadék, hanem kristályszerű por (tasakban kimérve adják a gyógyszertárban), italban (1 deci almalében) feloldva issza meg a gyerek. A Bethesdába járunk a gasztróra, az orvosunk ajánlotta a Laevolac és társai helyett. Nem adom folyamatosan, hanem kúraszerűen, nálunk annyira fellazítja a kislányom székletét, hogy nem fáj a kakilás, megszűnik a szorongás. Aztán ha újra besűrűsödik a széklete, újra kapja egy pár napig. Bár én gyanítom, hogy a tejfehérjével függ össze a visszatérő székrekedése, ezért megyünk márciusban terhelésre.
2023. febr. 24. 09:54
 26/28 A kérdező kommentje:

Nem fogjátok elhinni ,talán még énis alig....CSODATÖRTÉNT !! 😂😂

Kisfiam kedvence a narancs lett,minden nap kap 1 fel narancsot reggel kiteszem,estig elhordja

100%os zabot kap 100% gyümölcspürével

Inni rostos innivalót kap

Mióta kapja ezeket azóta minden nap van kaki gond nélkül már vagy 3 hete

A levolackot már elis tettem a szekrény legaljára 😄

2023. márc. 16. 22:30
 27/28 anonim ***** válasza:

Tényleg??

De ugye hülyeség volt tanácsolnunk,hogy adj rostosat a gyereknek.. 🙄

Szarkazmust félre téve, örülök.

Tessék oda figyelni a gyerek étkezésére és nem lesz gond.

2023. márc. 17. 06:11
 28/28 anonim ***** válasza:

A rostos inni mellé kapjon vizet.

Hajlamosak rászokni, aztán mást meg sem inni.

Nyáron pedig ez probléma lehet 💞

2023. márc. 17. 06:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!