Hasmenése van 2 éves gyerekemnek. Mit adhatok neki? Mitől lehet?
Smecta-t adj neki,de ne innivaló formájában,hanem keverd bele neki egy kicsi gyümölcs pépbe vagy tejbedarába.vagy főzelékbe..pár kanálba csupán,hogy biztos mindet megegye.Az én lányom úgy megette...Normaflore az csak probiotikum,amellé még kell valami ami széklet fogó..Holnap kicsit diétáztasd,sós vízben főtt krumpli,pirítós,háztartási keksz...
Még tudom ajánlani a HIPP ORS 200-at..patikában lehet kapni,ez egy sárgarépa-rizs ital,nekünk ez is nagyon bevált..viszont az íze szörnyű:)
itt utána tudsz nézni: [link]
Széntabletta!
Lehet kapni kapszulában is, a port bele tudod belőle önteni bármibe, akár a főtt krumplihoz is hozzá keverheted.
És ha hasmenése van, akkor diétát kell tartani.
Főtt krumpli, főtt répa, főtt rizs. Alma, banán. Tea lehetőleg ízesítetlenül. Háztartási keksz, ropi.
És reméljük hamar elmúlik :)
álljunk meg, hogyhogy székletfogót rendelt az orvos? vizsgálat nélkül? és ha vírus? ha vírus, akkor nem szabad megfogni a székletét, mert nem távozik a kórokozó!
az enyém is most van lassan egy hete hasonló helyzetben, mondjuk kevésbé súlyos (kevesebbszer kakil, napi 3-4), most már vissza is viszem az orvoshoz, hogy nézze meg még egyszer. a doki szerint vírus, de vele nem szedet a doki székletfogót, csak diétáznia kell. amikor rotavírussal kórházban voltunk, akkor se kapott székletfogót. szerintem ezzel azért nem árt vigyázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!