Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős gyerekkel lehet...

Mennyi idős gyerekkel lehet már az utcán sétálni?

Figyelt kérdés
Mikor áll meg a zebra előtt? Nem megy ki az autó elé?
2023. febr. 17. 13:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

2 éves volt a fiam, amikor megszületett a húga. Onnantól fogva soha nem fogtam a kezét, mert a babakocsit toltam, ő pedig jött mellettem kismotorral.

Alapvetően egy kifejezetten aktív, fegyelmezetlen, gyakran szófogadatlan gyerek volt, mégsem fordult elő SOHA, hogy lelépett volna az útról. Soha az életben. Olyan volt nem egyszer, hogy előrerohant a kismotorral, de a zebránál mindig megállt. És a többi anyuka a környezetemben hasonlóról számolt be.

Valószínűleg az ennek az oka, hogy már egy egészen kicsi gyerek is érzi, hogy mi az, ami tényleg, életbevágóan fontos, és abban szót fogad.

2023. febr. 18. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!