Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan öltöztetitek fel a...

Hogyan öltöztetitek fel a gyereket az oviba?

Figyelt kérdés

Hány réteg ruhát adtok rá, kintre milyen ruhákat hagytok ott nekik. Középsős a lányom, és látom vannak kislányok ruhában, (harisnyával, pólóval alatta )

nagyon aranyos, de nem tudja levenni egyedül , illetve ha bejönnek az udvarról visszavenni. az óvónénik segítenek ilyenkor? mert nekünk azt mondták, hogy egyedül kell öltözni a gyereknek. de mindig harisnyában, és kisnadrágban+ pólóban van. olyan unalmas...

Ti hogyan öltöztetitek őket??

2010. okt. 5. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Az én fiam bölcsis,de gondolom azért kíváncsi vagy az én véleményemre is :)

Én ma reggel már igencsak felöltöztettem.

Hosszujjú bodí,egy vékonyabb hosszú,egy vastagabb kapucnis és egy vastag kabát,plusz sapka.

De mellént mindig viszek be neki,mert ha kimennek és melegebb van már 11óra körül akkor ne süljön bele.

2010. okt. 5. 11:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Utcai ruhában megy (ez lehet ruha, szoknya, nadrág), ott leveszi és felveszi a benti melegitőt vagy benti szoknyát (ha harisnyás volt az érkező cucc). Egyedül igy át és vissza tud öltözni. Kintre vastagabb melegitőt és felsőt vesz. Benn dög meleg van mindig...

De tegnap pl. az utcai ruhájában akart maradni, ami hátán cipzáras, hát gondolom, hogy megkérte az óvónénit átöltözéskor. Azért annyit tudnak segiteni, hogy lehúzzák a cipzárt, nem nagy fáradság...

2010. okt. 5. 11:29
 3/6 A kérdező kommentje:

köszi a választ. És a benti ruhát mindennap haza viszed, és viszel helyette másikat??

mert neki van hogy egyáltalán nem koszos, de gondoltam ciki bent hagyni másnapra...mert mit fognak szólni...más hogy van vele?

2010. okt. 5. 11:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálunk nincs átöltözés!!!

Délben az alvásnál felveszi a pizsamát és abban alszik utána megint felveszi azt amiben ment.

Reggel felöltöztetem egész nap abban van.Csere ruha van bent neki hogy át tudják öltöztetni ha bepisilne.

Szeptember elseje ota még a pizsamát és az ágynemüt sem adták ki kimosni.

Már kezdek frászt kapni mert itthon kéthetente mosom és már oktober eleje van az ovonö meg azt mondja majd.

A pizsamája is szepteber elseje ota van bent és abban alszik minden nap.

Bocs hogy nem teljesen a kérdésre válaszoltam!!!!!!

2010. okt. 5. 12:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Dajka néni vagyok oviban(jelenleg gyeden)- Mi mindég segítettünk öltözni, ha ruhában jöttek a kislányok. Sosem csináltunk ilyenből gondot. Sőt meg is csináltuk a frizurájukat alvás után. Pedig átlag 10-15 kislány volt a csoportba, és mindég volt rá idő. Délután csak én és a délutános óvónéni volt velük.
2010. okt. 5. 12:10
 6/6 anonim ***** válasza:

A benti nadrágot/szoknyát nem viszem minden nap haza, pár hetente csak. Emellett van csereruha, ha kéne (sose kellett)

Valóban a frizurát is megcsinálják ébredés után nekik!

2010. okt. 5. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!