Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy csináljam, ha megszületik?

Hogy csináljam, ha megszületik?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy akinek 2-2,5 éves volt a gyerkőce, mikor a kicsi megszületett, az alvást hogyan oldotta meg. Amíg nem alussza át az éjszakát, addig a kicsi a szülőkkel, utána a nagy tesóval a másik szobában? Vagy elejétől fogva együtt, hogy megszokják? Tanácsokra lennék kíváncsi.
2010. okt. 5. 10:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia nekem 2 kisfiam egyik 4 éves a másik 1 éves de mi kezdetől fogva egy szobába szoktatuk őket igaz nemmis volt a gond amikor felkelt a kicsi én rögtön oda vetem magamhoz meg szoptatni a nagy közbe aludt mint a bunda fel se kellt rá de lehet ezt kisgyerek is válogatja hogy ki mit viselel el elöszőr brobáljátok meg őket 1 szobába ha nagy sürün felkelne a kicsitől akor viszoint lehet külön szoba lenne jó egy darabig.
2010. okt. 5. 10:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is 2 kisfiam van, egy 4 éves és egy 11 hónapos :)

A kicsi kb. 2 hónapig a hálószobában aludt velünk egy mózeskosárban, ebből volt egy hiszti a nagynál, így pár napot ő is velünk aludt :)

Amíg nem állt be vmi rendszer a szoptatásokban, addig nagyon kényelmes volt, hogy mellettem volt a kicsi. Azután egyre később kelt föl éjjel szopizni és mikor már csak 4 óra körül kelt először, akkor már a kiságyban altattam el este és csak utána vittem át a hálóba, szopi után aludt tovább reggelig. Majd a 4 órás kelés is kitolódott, így együtt aludtak egész éjjel.

A nagyfiam egyszer sem ébredt fel a kicsire, szerencsére nagyon jó alvó :)

Az első 2-3 hónapot kell kibírni valahogy és megpróbálni valami rendszert vinni bele.

Ne aggódj, ha eleinte nehezen megy is, majd beáll valahogy!

Próbálj rugalmasan állni a dolgokhoz, főleg a nagy miatt!

2010. okt. 5. 11:34
 3/6 anonim ***** válasza:

NAgylányom 20,5 hós volt, mikor jött a kistesó. Nagy alvásában semmi nem változott, mindent ugyanúgy csináltam.

A kicsi az első 2 hónapot mellettem töltötte a bölcsőben, majd áttettem a kiságyba a nagy szobájába.

A kicsi kicsit előbb fürdik még, előbb alszik, majd fürdik a nagy, csöndben bemegyünk és alszunk.

A nagy nálam is sokszor ébred, de ez van. A kicsi alszik.

2010. okt. 5. 11:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálunk 23 honap van a két kicsi között.

Elöször megprobáltuk egy szobába tenni öket de a nagy minden nyekergésre felkelt és nem tudta magát kipihenni.Így a kicsi átjött hozzánk és azota teljes a nyugi miota átalussza a z éjszakát együt alszanak.

2010. okt. 5. 12:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Másfél éves lesz a lányom amikor jön a tesó, mi egy szobába tervezzük az alvást nekik.
2010. okt. 5. 13:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én is arra gondoltam most, hogy amíg beáll vmi rendszer 2-3 hónapig, addig velünk, utána lehetnének együtt.
2010. okt. 5. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!