Hogy csinaljam? Napirendunk valtozott a feje tetejen all.
ha szoptatod akkor egyszerű nekem az vált be h a kicsi szopizik és a nagy mellettem a másik oldalon aludt hozzá bujt a hátamhoz és mikor a kicsi elaludt akkor átfordultam a nagyhoz aki addigra már majdnem aludt
no jó mi a nagyágyban aludtunk ez azért is volt jó mert így én is aludtam 1-2 órát
belül a kicsi középen én kívül a nagy :-))
de jó is volt akkor ....... mindig kipihent voltam :-)
Nálunk is ez volt, 21 hónap van a lányaim között. sokáig szenvedtem, mikor a kicsi még kétszer aludt, a nagy egyszer. Délelőtt 10-től délután 5-ig altattam...
Nekem segítség volt a nagymama, akihez átvihettem a kicsit is, a nagyot is, ha épp a másik aludt. volt, hogy elvoltak a másik szobában, csendben, így ki tudtam várni, míg a másik elalszik, de nem mindig...
Próbáld tolni a kajáját, alakítsd másképp, minden nap 10 percet tolj rajta. Kicsit lehet nehéz lesz, de menni fog.))
én a kicsit olyankor kint hagytam a nappaliban pihiszékben a nagy max 10 perc alatt elaludt. ha sírt a kicsi ingáztam. a nagy volt hogy elaludt mire beértem.
de én az elejétől azzal próbálkoztam hogy a kicsi is aludjon délben. kb 7- kor kelt, aludt az erkélyen babakocsiban 9-10- ig majd f1-2-ig és 5 körül egy fél órát. 8 hós kora óta 1* alszik ő is, így déltől 3- ig alszanak kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!