Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Előfordult, hogy nem tudtatok...

Előfordult, hogy nem tudtatok elmenni az anyák napi ünnepségre? Gyereketek hogy viselte?

Figyelt kérdés
Pont ünnepség előtti napon lesz egy műtétem, utána 2-3 nappal mehetek haza. Kórházi műtét, nincs másik időpont. Lányom imád szerepelni, tavaly is olyan boldogan adta elő nekem, most is készül rá. Emlékszem, hogy gyerekkoromban egyszer anyám nem jött el és mennyire rosszul esett.
2023. febr. 10. 11:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Igaz 30 vagyok, anya aznap szülte a hugom, amikor az anyaknapi műsor volt. 5éves voltam. A mai napig emlékszem, hogy sírtam, utaltam a hugom miatta. Nálunk annyi eszük nem volt, h pl öreganyám vagy nevelőapám (apa 3éves koromban meghalt) eljöjjön. Csak nekem nem volt ott senkim.

Ellenben a másik hugom (16év van köztünk) anyaknapjára rendszeresen én mentem, mert anyám szart rá. Szerintem ő nem esett depresszióba emiatt.

2023. febr. 10. 13:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az hülye ötlet, ha valaki mobilon közvetíti neked az egészet? Közvetlenül a műsor előtt beszélnék vele, hogy itt van anya, lát téged, rögtön utána meg megdícsérni, hogy nagyon ügyes volt?
2023. febr. 10. 14:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ha elmegy apuka és a neked szánt ajándékot beviszik neked a musor után a korházba?
2023. febr. 10. 15:40
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Covid alatt online anyaknapi ünnepség volt.

Menjen apuka és eloben közvetítés, tudja a gyermeked, óvónő.

Forsitsdmeg a szitut hogy te akkor is megoldod h lásd ha nem tudsz személyen elmenni

2023. febr. 11. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!