Előfordult, hogy nem tudtatok elmenni az anyák napi ünnepségre? Gyereketek hogy viselte?
Most kezd el adagolni
És ha tud, menjen el a nagymama..készítsen felvételt.
1. Vagyok
Nekem más esemény esett így
Ráadásul fontosabb is( neki volt komoly műtétje,amire én mentem volna vele, 4 éves. Váratlanul kerültem kórházba 2 nappal később.
Mégis megértette így is.
Valahogy esetleg megismételni otthon, hogy elénekelhesse. Apuka segíthet ebben. Ajándék, süti stb.
A tanárokkal is lehetne beszélni, hátha van egy ötletük. Akár jobbulast kívanhatnak a beszédben így névtelenül. Szerintem jó lenne, ha a többi gyerek is tudná vagy legalábbis bátorítani a kislányt h mondja el ha az jól esik neki. És az is szuper hogy vki menjen el, akár az apuka is jó lehet kivételesen.
Felmerülne bennem hogy zoom-on becsatlakozz vagy skype-on ha a közeg ezt engedi és Neked se túl intim. De ehhez nagyon biztonságos közeg kellene pl nekem. De ha esetleg csak telefonon közvetíti a párod (videóhívas), az nem feltűnő és a kislány érezhető h azért csak ott vagy
Amúgy az szörnyű ha vki nem megy el az anyák napjára, de a Te esetedben annyira elkerülhetetlen és egyértelmű, hogy ha megbeszéltek, fogja érteni. Mondd hogy miatta is fontos h egészséges maradj.
Jobbulàst!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!