Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen az élet 3 vagy esetleg...

Milyen az élet 3 vagy esetleg 4 gyerekkel? Nagyon fárasztó?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék, nektek hogyan telnek több gyerekkel a mindennapjaitok. :)

Azt viszont viccesnek titulálom, hogy írta egy egy gyerekes anyuka, hogy "nem tudja felfogni, hogyan juthat eszébe egyeseknek második gyereket vállalni" 😅

2023. febr. 4. 15:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%
A 9-es leírása pont nem hozta volna meg a kedvem. Ha szerencsés, akkor a kicsi alszik, és gyorsan elvégzi a házimunkát a 2 éves mellett, ha nem alszik, akkor meg a kicsivel a kezében végzi el a dolgait, míg a 2 éves elvan magában. Nekem tök úgy hangzik, hogy a 2 éves nem kap minőségi időt. Utána meg hazajönnek a nagyok, velük is foglalkozni kell. Én a 2 évesemmel órákat barangoltam a természetben, mentünk játszótérre, játszottunk, meséltünk, stb., nagyon jó emlékeim vannak erről az időszakról.
2023. febr. 4. 19:21
 12/16 anonim ***** válasza:

Igazàból a tökéletes megfogalmazás a más életforma.

Mondjuk én nem tudom mi lehet nehez az 1 gyerekkel.

Mármint persze vannak pillanatok, de összességében egy gyerek az teljesen laza ( pedig nekem az első problémás volt- hasfajós, majd elmaradt a fejlődésben, idegrendszeri problèma, feljlesztések… , szemészeti műtét is volt vele, stb egy nagy része már a 2. Gyerek mellett, mert gyed alatt született)

2023. febr. 4. 21:16
 13/16 anonim ***** válasza:
41%
Én mondjuk 1 gyerek mellett szereztem egy új végzettséget, anatómiát, gyógyszertant, stb. tanultam esténként, vizsgázni jártam. 2 éves korától dolgoztam, továbbra is tanultam, vizsgáztam. Más meg otthon üldögélt a 2 gyerekével. Szóval nem kell lenézni az 1 gyerekeseket.
2023. febr. 5. 01:43
 14/16 anonim ***** válasza:

13

Nem lenézem mondjuk, hanem akik teljeswn kiaakadnak, hogy, “hogy akarhatja ezt valaki még egyszer vagy többször”-re gondolok.

Látod! Neked erre mind volt lehetőséged, időd is mellette, amivel éltél is.

Mondjuk ennyi nekem nem hiszem, hogY ment volna az 1. mellett sem, pedig 4 kicsit is menedzselek most.

12

2023. febr. 5. 04:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Negy van. Tenyleg faraszto, azert is, mert a legkisebb meg nem alszik jol. Valaki irta fenn, hogy eletforma, szerintem jol megfogta a lenyeget.

Ha tenyleg jol akarja csinalni az ember, akkor mindig van valami, eleg osszeszervezni a logisztikat. Es nem egy emberes dolog, tehat nem art hozza egy jol mukodo hazassag. :)

Nekunk megeri. A nagyobbak mar iskolasok, kezd latszani, milyenek lesznek a maguk egyedi dolgaival egyutt. Jo fej az osszes, egymast is szeretik, pedig nalunk ez nem volt elvaras. Elvezzuk a kozos programokat, tarsasozast, jatekokat. Neha meg egymas idegeire megyunk, ez kamassza egyutt elve nem is olyan nehez… :D

Nem valo mindenkinek. De nem is ordogtol valo dolog. A fontos, hogy mindenki felismerje, hogy mennyit bir, mennyit szeretne o maga, es ne csak kulonbozo elvarasoknak megfelelni vagyva vallaljon tobbet vagy ne vallaljon. Nekunk ez most igy hatan kerek. Nem szeretnenk tobbet, de sajnaltuk volna, ha nem szuletik meg a negyedik.

2023. febr. 5. 09:51
 16/16 anonim ***** válasza:

13as

1gyerek mellett eretsegiztem le

2gyerek mellett diplomaztam mernokkent

3gyerek mellett szereztem meg mesterfokozatot, munka(rendes bejaros 8oras) es egy epitkezes kozepen.

Oke en keson ero tipus vagyok. Mert 30 evesen lett meg az eretsegim aztan jott az 5+3 ev egyetem. Most vagyok 41 es vegre kesz a haz 😁

2023. febr. 5. 18:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!