Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiúnak is jó ez a bicikli?

Kisfiúnak is jó ez a bicikli?

Figyelt kérdés
[link]

2023. febr. 4. 10:10
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%
Ebből a típusból van fiúsabb színben is, tehát maga a típus uniszex, de ha ezt a mintát inkább lányosnak véli az anyós, mutasd meg neki a fiúsakat.
2023. febr. 4. 10:58
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez teljesen uniszex. Megnéztem a színkínálatot, lánynak is inkább ezt venném, mint a rózsaszínt, és fiúnak is inkább ezt, mint a feketét. Anyós véleményét nem muszáj figyelembe venni.
2023. febr. 4. 11:18
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Mi nem elég fiús a kék-fehér-narancson? A cuki maci vagy a hópihe a gond?

Lányomnak ez volt:

[link]

A rózsaszínt kivéve az összes uniszex.

2023. febr. 4. 11:20
 14/30 A kérdező kommentje:

Sztem a maci és a hópihe a gond.

Hogy megtanuljon biciklizni sztem megfelelő.

2023. febr. 4. 11:24
 15/30 anonim ***** válasza:
41%

És a piros robot, vagy a sötétebb kék szörnyikés?

[link]

[link]

2023. febr. 4. 11:29
 16/30 anonim ***** válasza:
81%

Semmi baj vele, vedd meg nyugodtan, teljesen uniszex. Fiúsabbá tudod tenni ha veszel rá mondjuk dinoszauros dudát, kulacstartót valami fiús kulaccsal, meg sötét színű küllôdíszt, esetleg a vázra is lehet ragasztani valami dinómatricát, vagy a hópihe helyére egy nagy traktormatricát.

Sokan vannak így, akik pl örökölt bringát dekoralnak ki hogy "nemazonosabb" legyen.

2023. febr. 4. 11:55
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen jó, pedig én lányos dolgokat nem veszek a fiamnak. A színes az nem lányos. Se a macis.

A fiam kimondottan szereti a színes dolgokat, a biciklije is jóval színesebb ennél. Négy évesen nem akarnak feltétlen nagyfiúskodni, de egyébként én is megkérdezném, hogy tetszik-e neki.

2023. febr. 4. 12:00
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

A húgom szőke, tündéri kislányként egy abszolút fiús kék kismotort választott anno, amihez kis műanyag szerszámok is tartoztak. Ezt választotta ki. Döbbenet! 😲

Sőt, mikor már nem használta, a szomszéd kislánynak adtuk tovább. Senki sem botránkozott meg rajta.

2023. febr. 4. 12:00
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
4.5 éves a fiam és biciklit kért a nyuszitól, sötét kéket szeretne. Az én fiamnak már nem jönnek be az ilyen cuki minták. A te fiadat te ismered, hogy miket szeret.
2023. febr. 4. 12:28
 20/30 A kérdező kommentje:
Na megkérdeztem tőle,tetszik neki.
2023. febr. 4. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!