Mi nem elég fiús a kék-fehér-narancson? A cuki maci vagy a hópihe a gond?
Lányomnak ez volt:
A rózsaszínt kivéve az összes uniszex.
Sztem a maci és a hópihe a gond.
Hogy megtanuljon biciklizni sztem megfelelő.
Semmi baj vele, vedd meg nyugodtan, teljesen uniszex. Fiúsabbá tudod tenni ha veszel rá mondjuk dinoszauros dudát, kulacstartót valami fiús kulaccsal, meg sötét színű küllôdíszt, esetleg a vázra is lehet ragasztani valami dinómatricát, vagy a hópihe helyére egy nagy traktormatricát.
Sokan vannak így, akik pl örökölt bringát dekoralnak ki hogy "nemazonosabb" legyen.
Szerintem teljesen jó, pedig én lányos dolgokat nem veszek a fiamnak. A színes az nem lányos. Se a macis.
A fiam kimondottan szereti a színes dolgokat, a biciklije is jóval színesebb ennél. Négy évesen nem akarnak feltétlen nagyfiúskodni, de egyébként én is megkérdezném, hogy tetszik-e neki.
A húgom szőke, tündéri kislányként egy abszolút fiús kék kismotort választott anno, amihez kis műanyag szerszámok is tartoztak. Ezt választotta ki. Döbbenet! 😲
Sőt, mikor már nem használta, a szomszéd kislánynak adtuk tovább. Senki sem botránkozott meg rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!