Lehet, hogy furcsa a kisfiam?
Az én lányomat ma a hentesnél a húsok foglalkoztatták. A hentes ráért, magyarázta neki, mi a farhàt, a szűzerme. A lányom minden bensőséget vegigkerdezett és a kész húslevessel is sz érdekelte melyik máj melyik szív.
Megkérdezte hogy a nyelőcső akkor egy csúszda?
Múltkor az volt a topic, hogy az orrvadászat hogy működik, ki vadászik az orvvadászra, mit csinálnak az elefántagyarral, mi lesz az orrszarvúval ha a lába sérül mi ha az oldala (én agyhugykövet kaptam a 200.kerdésnél).
Volt az újraélesztés is részletes téma (apuka mentőtiszt és meghallott egy mondatot köztünk).
Szerintem ez a korosztály (4 èves) ilyen. Vmi èpp érdekli és arról mindent tudni akar.
Szerintem érdemes lehet egy alkalommal egy gyermekpszichológussal beszélgetni, ha nem vagy biztos benne, hogy ez így rendben van. Ők általában a beszélgetés alapján meg tudják mondani, hogy szükséges-e utánajárni a dolognak, vagy tényleg csak kíváncsi. A gyerkőcnek egy beszélgetésnek tűnik az egész, te pedig valószínűleg nyugodtabb leszel.
Ha pedig mégis probléma lenne, az minél hamarabb kiderül, annál könnyebben kezelhető általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!