6 hetes kisfiam furcsa hangokat ad, nehezen vesz levegőt. Szerintetek is gégeporc gyengeség?
apgar értéke mennyi volt?
azonna fesírt megszüetésnél?
én mint gyk-s, és nem orvos.... én inkább tüdőgyengeségre tippelnék (nálunk megfázásnál volt ilyen, és hörgőtágítót kellett szednie, mihelyst meghallotta a doktornő, hogy fulladva vesz levegőt, azt mondta azonnal adni kell neki és hörgőtágító nékül egy percig se legyen(meg persze plusz antibiotikum megfázásra)
szóval én eleve csodálkozom, hogy simán így hagyták a babát....
plusz amikor meg nekem balesetem volt(bordatörés), a kórházban direkt adtak olyan játékszerű golyós izét, hogy szívjam abból a levegőt naponta többször(nehéz szívni, míg a golyók felemelkednek)mert edzeni kell a tüdőt, mert ilyenkor (bordatörés)automatikusan kisebb, pihéket lélegzik az ember és az nem jó.
Az első vagyok.
Nem volt semmi gond, 3 hónapos kortól taplaltuk hozza orvosi javaslatra, mindig is nagyon jo kedelyu es jo efvagyu baba volt. 8 hónaposan mar nem hallottuk azt a fura hangot a levegovetelnel. Mi éjszakára parasitottunk neki es az nagyon sokat segített, allitolag a szaraz levegő nem tesz ennek jot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!