Szerintetek furcsa az, ha egy anyuka nem föz a babajanak frissen minden nap fözeleket, hanem üveges bebietelt ad neki helyette?
Nem.
Vagyis engem nem érdekelt.
AMikor tudtam főztem, amikor nem, akkor üveges volt. Ez kb fele-fele arányban történt...
Kecskemétit vettem mindig. És nem izgatott, kinek mennyire tettszik. Szerencsére a fiam mindenevő volt már akkor.
Nincs benne semmi rossz. Első gyerekem szinte mindig üvegest kapott, mert semmit nem evett meg amit én főztem neki, vagyis nagyon kevés dolgot. 1 évesen azt ette amit mi.
2. gyerekem fele-fele arányban kapott üvegest és házi kosztot.
3. babám most 8 hónapos. 4 hónapos korától táplálom hozzá, azt ette, amit én főztem neki, mivel ő meg csak a házi kosztot ette meg. Viszont most 8 hónaposan semmilyen főzeléket nem akar megenni, sem a házit, sem az üvegest. Egyedül a sütőtök, amit megeszik mindig, de csak az igazit persze, bébiételben nem. Na, most akkor mitévő legyek. Főzök neki, az sem kell, üveges sem kell neki.
Ha lenne olyan üveges kaja, amit megenne, akkor tuti megvenném, csak egyen zöldséget és husit is. Remélem ez átmeneti, csak a foga miatt lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!