Dolgoztál bölcsibe, vagy oviba ahova a gyerkőcöd is járt?
Figyelt kérdés
Dajka vagyok, márciusba megy kisfiam bölcsibe, és lehet, hogy én is oda kerülök át, nem ahol dolgoztam oviba.Mi ezzel kapcsolatban a tapasztalatok, kiakart menni hozzátok ha nem voltatok bent, stb?2010. okt. 3. 21:37
1/4 anonim válasza:
Szia, én a fordított helyzetről tudok írni. Anyukám óvónő és én is abba az oviba jártam anno,ahol ő dolgozik, csak a másik csoportba. Emlékeim szerint csak otthagyni volt engem nehéz, de aztán jól feltaláltam magam a többi gyerekkel. Viszont a tesóm ő rendszeresen átszökött a másik csoportba és lógott anyán, vele nem tudtak mit csinálni, a mi óvónénink nem tudott állandóan 1 gyerek után mászkálni, így az utolsó 1 évet anya csoportjában töltötte.
2/4 anonim válasza:
Én családi napköziben dolgozom, kislányom is oda jár, egy teraszról nyílik a két csoport. Nehéz. Mindig kerülgetni kell egymást. Azt semmiképp nem akarom, hogy többször találkozzunk, mert az elválást elég egy nap egyszer átélnie.
Télen még csak hagyján, de nyáron az udvar miatt nehéz. Nekem már csak egy évet kell átvészelnem és megy oviba.
3/4 anonim válasza:
Én a nagymamám ovijába jártam, az akkori barátnőmnek pedig az anyukája volt szintén ott ovónő. Persze egy harmadik néni volt a mi ovónőnk, de mi állandóan járkáltunk csoportról csoportra, mindenkinek a kedvencei voltunk.:)
Lehet, hogy ezzel most nem segítettem sokat, de lényeg az, hogy semmilyen gond nem volt. Természetesen gyerek- és szülőfüggő ez is.
4/4 anonim válasza:
Anyósom óvónő, férjem anno az ő csoportjába járt. De semmi különös....férjem játszott a többi ovissal, "nem lógtag egymáson" az anyukájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!