Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen a gyereked szemelyisege?

Milyen a gyereked szemelyisege?

Figyelt kérdés

Ha odairjatok, h milyen nemu es mennyi idos, sokat segitene.

Az enyem 22 honapos kisfiu. Nagyon onallo, talpraesett, szeret mindent onalloan csinalni, erdekli minden. Az emberekkel baratsagos, nem fel senkitol, nagyon kozvetlen. Kicsit onfeju is, ha nem sikerul neki valami bemergeli magat. nem tud a feneken ulni, neki mindig kell valamit csinalni, nem szeret unatkozni. Nagon apas.

Roviden ennyi.

2010. okt. 3. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Az én kislányom 18 hónapos és ő is nagyon apás. Ő is önálló, nem engedi pl,hogy etessük,már régóta egyedül eszik. Nagyon erős is,sokan 2 és fél évesnek nézték már,mert pl.a játszón egyedül felmászik a csúszdára, és le is csúszik persze.:-) Imádja a gyerekeket, nagyon kis kedves,még nem irígy.:-) Azt szereti,ha egész nap körülötte forog a világ, nagyon igényli mások társaságát.
2010. okt. 3. 21:31
 2/4 anonim ***** válasza:

3 éves kisfiú

értelmes, jószívű, barátságos, makacs, hirtelen haragú, mosolygós, érti a tréfát, örökmozgó, kísérletező típus, érdeklődő, kíváncsi, tanulékony, kotnyeles :)

2010. okt. 3. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
20 hónapos kicsim nagyon okos, nagyon anyás, nagyon visszahúzódó, jó humorú, huncut, foglalkozást igénylő kicsilány. Ő sem tud a fenekén ülni, azt hiszem ez általában jellemző az ilyen korú gyerekekre. Igényli az együtt játszást, viszont csak velem, vagy apával, ha más kezdeményez nála, elbújik a lábam mögé. Imádom.
2010. okt. 3. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Te nem az én fiamról beszélsz?:) Az enyém 27 hós, és nagyon önálló egyéniség. Nem volt nála meg a szeparációs szorongás, bárkivel jól érzi magát, csak ő legyen a középpontban, amiről tesz i, mert nem hagyja magát félreállítani. Nagyon apás ő is. Minden hülyeségbe már most benne van. Egyre veszettebb a szövege. Minap épp apával mentek el cipőt vásárolni, mert én tesóval otthon maradtam, és nem volt mindegy milyen cipőt vehet neki apa. Akármit nem próbált fel, csak azt ami neki tetszett! Tudja mit akar, határozott jellem..:) Amikor velem volt ruhát vásárolni, se próbált fel akármit, kabát között is neki a motoros kellett. (nagy motoros család vagyunk, így érthető)...

Neki a vagány nagyfiús dolgok kellenek.

Reggelente meg kell beszélnünk, hogy milyen ruhához van kedve, mert az sem mindegy. Szóval, a többiben meg teljesen olyan mint a tiéd. Jah, és azt elfelejtettem, viszont a tesóval szemben nagyon önzetlen, és imádja.

2010. okt. 3. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!