Mikortól csillapítsam a lázát?Kislányom náthás 37,2 a hőmérséklete.
Figyelt kérdés
Ti adnátok neki valamit?2023. jan. 26. 11:41
11/22 anonim válasza:
Az alatt csak emelkedett testhőmérséklet van. Amit egy futás is előidéz kb. Vagy edzés.
12/22 anonim válasza:
37,5-től csillapítom a fiamnak, mert afölött már nem tud aludni. Alatta nem kell.
13/22 anonim válasza:
A 37,2 teljesen normális hőmérséklet, főleg egy baba esetében, akiknek amúgy is kicsit magasabb a hőjük.
Nem írtad, mennyi idős. Én csak végső esetben csillapítok, ha a közérzete rossz vagy extra magas.
14/22 A kérdező kommentje:
2 éves. Nem tudom mennyi szokott lenni alapból a hőmérséklete. Lehet, hogy akkor ez nem is hőemelkedés csak így normális neki. Nem csillapitom akkor, csak ha feljebb megy és tényleg lázas lesz.
2023. jan. 26. 13:05
15/22 anonim válasza:
De nyűgös, beteg, hányt, köhög vagy miért mérted meg?
16/22 anonim válasza:
Tea, sok folyadék, orrcsepp. Ha 38 körüli a hőmérséklete és nagyon nyűgös, akkor. A fiam fejfájós ilyenkor, hamarabb kap gyógyszert általában mint a tesója.
17/22 anonim válasza:
Akkor csillapítom, ha nyűgös, zavarja. Akkor viszont akár 38 alatt is.
19/22 anonim válasza:
Én is akkor csillapítom csak ha látom, hogy nincs jól, nyűgös stb….Volt amikor 38-nál csillapítottam, mert nyűgös volt, de legutoljára 38.6 fokos lázzal, mintha mi sem lenne teljesen nyugodtan játszott majd aludt, így nem csillapítottam.
20/22 anonim válasza:
Lázgörccsel voltunk kórházban,ott is csak 38,5 felett adtak lázcsillapítót. 21 hónapos volt akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!