Inkább divatosan, vagy inkább praktikusan öltözteted a gyereked (felsőruházati kérdés)?
Lányom pólója/ruhája, nadrágja mindig csinos, szeret csinos lenni. Azonban amikor esős/hideg idő van, gumicsizma/bakancs-esőnadrág-széldzseki kombóban van, mert így tuti nem ázik át, nem fázik, és a pocsolyában is tud ugrálni. (3 éves)
Viszont az oviban, meg ismerőseim is, mindenki úgy öltözteti kintre a gyereket, hogy farmer, divatos csizma (nem vízálló), divatos kabát (parka). Nagyon szépek, de egy legszívesebben pocsolyában ugráló 3 évesnek szerintem nem praktikus.
Bent mindig csinos az oviban, de a felsőruházat mindig praktikus inkább.
Nálatok hogy van, és miért?
A fiamnak mindene vízálló, a pocsolya a kedvenc.
Ha bárhová megyünk van csinije, de ha kimegyünk és nem kell kiöltözni, csak játszós cucc van rajta
Én bölcsibe is kényelmesbe küldöm a fiam, leszærom kinek nem tetszik.
Ráér divatozni ha egyáltalán akar majd. Pláne hogy minden nap a szenzoros szobában van ahol pocsol, meg lisztet szór, meg turkál dolgokban. Nem akarom hogy már kicsiként kínosan ügyeljen ilyesmire, turkáljon csak a homokban gondtalanul.
A kettő kizárja egymást?
A gyerekeim kizárólag technikai felsőruházatot hordanak. Olyan kabátot/dzsekit nem is adnék rájuk, ami nem vízálló vagy min. vízlepergető, szélálló..stb. DE ezek jól néznek ki, "menő", nekik kedves mintával, így szerintem abszolút "divatosak" gyerekszinten. Mert a gyerekeknek egymás közt ez tetszik, nem a mini bőrkabát és más mini felnott ruhák.
Dd step kényelmes bakancs,egy Zara kabát és puha bélelt leggings.
Kényelmesbe,hogy neki jó legyen.
Kényelmetlent fel se venne...
Mindjárt 7 éves kislány.
Ja,ő nem játszik az udvaron,nem sarazik,nem koszok össze soha egy ruhát se.
Normálisan öltöztetem a gyerekeimet.
Elsödlegesen legyen kényelmes számára, praktikus az időjárásnak megfelelően. Az adott szituációtól, helytől függ játszós vagy hétköznapi ruhát adok rá. Kimondottan csinosat csak ünnepre/ ovi - suli fellépésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!