Melyik póló/felsőruházati anyag a legkevésbé izzadós?
Sajnos borzasztóan izzadékony vagyok, ami fiatal nőként nagyon kellemetlen tud lenni számomra, főleg a nyári időszakban. Kb. 5 perc alatt folt jelenik meg a felsőm hónalján, ami rettentően kínos... Mire beérek a munkahelyre, már mehetek is felsőt váltani.
Mivel irodai munkát végzek, ahol elvárják az aránylag elegáns öltözéket, nem lehetek folyton lezser, pamut pólókban, viszont a poliészter, viszkóz felsőkben jönnek a szörnyű foltok. :( Tudna valaki olyan anyagot, esetleg anyagösszetételi arányt írni, ami jó erre a problémára, és átvészelhetővé teszi a nyarat?
Én gimis koromban ezért jártam mindig ujjatlan felsőkben, mert azok nem értek hozzá annyira a hóaljamhoz, mint a póló. Ha ez még belefér a dress code-ba, elegánsabb ujjatlan blúzt javasolnék. De lehet esetleg rövid ujjú pamut blúz is, a pólónál elegánsabb, csak nem sok helyen árulnak manapság.
Meg sötét színeket vagy fehéret vegyél fel, amiken nem annyira látszik a folt.
100% körüli pamut vagy len. Még ha nem is ujjatlan, akkor valami bő rövidujjú, ami tud szellőzni, szerintem nem lehetetlen találni, egyszerű egyszínű rövidujjú pamut blúz elég sok üzletben van, pl
Emellé pedig egy drágább izzadásgátló dezodort érdemes beszerezni.
Esetleg ha az irodában már hideg van, akkor oda lehet vékony blézert venni ujjatlan fölé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!