Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Heti 1-2 alkalommal autó...

Heti 1-2 alkalommal autó nélkül kéne megoldanom a 2,5 éves kislányom hazahozatalát a bölcsiből. 2 km a táv. Mi lenne a leghatékonyabb? Séta működhet?

Figyelt kérdés

Még van pár hónapunk agyalni, de minden tippet megköszönnék.

Babakocsit nem szereti már, helyi közlekedés nincs. Sétálni szeret, de hamar megunja és inkább nézelődne, mint haladna :) Remélhetem, hogy addig beleszokik a hosszabb sétálásba? Útközben a tesó ovijába is el kell kanyarodnunk, ezért sem lenne jó, ha nagyon elhúzódna az út.

2023. jan. 21. 21:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi mindenkinek! Reggel autóval elviszi a férjem, délután a kérdés heti 1-2 alkalommal (ilyenkor home office-ból megyek majd érte gyalog). Annyiban vagyunk időhöz kötve, hogy kisfiamért is menni kell az oviba (az ovi pár sarokra van tőlünk).

Bicikli nagyon jól hangzik, de sajnos rettenetes az egyensúlyérzékem gyerekkorom óta, ezért mindig hatalmasakat estem (amíg próbálkoztam), nem kockáztatnám.

Az utak egyébként nem annyira vészesek, járda viszont szinte sehol.

Kismotor működhet, azt szereti, bár gyakran megesik hogy viszem őt is meg a motort is kézben :D

Tricikli nem jutott eszembe mint opció - lehet, hogy ezt szeretné annak ellenére, hogy a babakocsit nem? Érdemes beruházni rá "hátha" alapon?

Köszi még egyszer!

2023. jan. 22. 18:02
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én napi szinten így toltam a fiammal, amikor bölcsis volt. Egy tanács: nyakiban ne vidd, nekem attól ment tropára a gerincem, most már inkább bevállalnám, hogy fél órával tovább tart az út, de az egészségem ne menjen rá.

Egyébként szerintem ezzel a korosztállyal a legnehezebb gyalog közlekedni, a babakocsit már általában nem szeretik, gyalogolni még nem tudnak sokat, mennének mindenfelé, csak arra nem, amerre kell, vinni már nehéz őket, szóval nem egyszerű tényleg.

2023. jan. 22. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!