Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Heti 1-2 alkalommal autó...

Heti 1-2 alkalommal autó nélkül kéne megoldanom a 2,5 éves kislányom hazahozatalát a bölcsiből. 2 km a táv. Mi lenne a leghatékonyabb? Séta működhet?

Figyelt kérdés

Még van pár hónapunk agyalni, de minden tippet megköszönnék.

Babakocsit nem szereti már, helyi közlekedés nincs. Sétálni szeret, de hamar megunja és inkább nézelődne, mint haladna :) Remélhetem, hogy addig beleszokik a hosszabb sétálásba? Útközben a tesó ovijába is el kell kanyarodnunk, ezért sem lenne jó, ha nagyon elhúzódna az út.

2023. jan. 21. 21:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Futóbicikli. Ha belelendül, alig győzöd utolérni, gyorsan letudható a 2 km.
2023. jan. 21. 21:08
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Szülőkaros tricikli
2023. jan. 21. 21:09
 3/12 anonim ***** válasza:
25%
Két km oda is és vissza is, azaz összesen 4, vagy összesen 2? Ha kettő és van kiépített út,akkor sima ügy,nekünk is ennyire volt a bölcsi. Hidd el,visszaszokik ő még a babakocsiba,ha naponta ennyit kell sétálni:D neked meg meglesz a bikini alak.
2023. jan. 21. 21:21
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Biciklizz, ő meg ül a gyerekülésben.
2023. jan. 21. 21:36
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Én minden nap biciklivel hordtam a kislányomat a bölcsiből, amikor ugyanebben a helyzetben voltunk. Ő ült a hátsó gyerekülésben. Így volt a legpraktikusabb.
2023. jan. 21. 21:43
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Én is a biciklit akartam javasolni.
2023. jan. 21. 22:19
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
futobicikli,kismotor illetve gyalog .
2023. jan. 22. 05:52
 8/12 anonim ***** válasza:
52%
Bicikli, ha a kicsi nem bírja a sétát és a babakocsit sem, akkor esetleg háti hordozó. A fiam a lábán jön, de mindig nálam van a hordozó, ha fel kell venni, abban kényelmesebb vinni, mint kézben. Esetleg kismotor is jó lehet, persze az függ az időjárási viszonyoktól is.
2023. jan. 22. 09:19
 9/12 anonim ***** válasza:
66%

5-ös vagyok.

Szerintem attól is függ, mennyire vagy vele időhöz kötve. Ha bölcsibe megy, akkor gondolom, te meg dolgozni, így eléggé. Én azért döntöttem a bicikli mellett, mert azt én hajtom, olyankor nincs hiszti, nem jövök, fáradt vagyok, nem áll le fűszálakat nézegetni. Ha munkába kell sietni, akkor centire ki van számolva a reggel, és egyszerűen semmi lazulás nem fér bele. A bicikli sokkal gyorsabb is, mintha ő hajtana valami járgányt, te meg szaladnál a nyomában.

2023. jan. 22. 09:31
 10/12 anonim ***** válasza:
A bicikli azért nem jó, mert le kell adni, aztán d.u. fel kell venni az ovis gyereket.
2023. jan. 22. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!