Ez mit jelent kötődés szempontjából?
Figyelt kérdés
Lányom most kezdte az ovit. Még csak napi 2 órákat volt, de a puszit is alig bírtam kikönyörögni, már szaladt be, és amikor jöttem érte, akkor rendesen elszomorodott, hogy még maradni akar, ne vigyem haza. Utána megkérdeztem, hogy hiányoztam? "Nem, eszembe se jutottál." Én ezen jót nevettem, mert amúgy annyira anyás itthon, hogy hihetetlen, mindig velem van, mindig engem ölel, mindig velem játszik, mindig olvasnom kell stb... Tehát nagyon szeretjük egymást, és tök fura, hogy még sehol nem volt nélkülem, és mégis ilyen nagyon könnyen leválik tőlem, és nem is örül, amikor megyek érte :D ez normális? 😳2023. jan. 19. 18:50
1/4 anonim válasza:
Térjünk vissza erre a kérdésrw pár hét múlva, amikor elmúlik az óvoda okozta újdonság varázsa
2/4 anonim válasza:
Igen. Nem azonnal szokott leesni a tantusz, hogy ez mostantól állandó és "örök" program. Amikor eljut a tudatig, akkor aztán jöhet minden...
Kívánom, hogy a te gyerkőcöd ilyen könnyedén vegye továbbra is a helyzetet, hatalmas szerencse és tök jó dolog lenne. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Érdekes, mert a többi anyuka ismerősöm azt mondta, hogy a szeptemberben kezdett gyereke még mindig imád járni. Remélem nálunk is így lesz.
2023. jan. 20. 06:28
4/4 A kérdező kommentje:
Jelentem, már egy éve jár, és a mai napig töretlen lelkesedéssel, egyszer sem sírt még, és reggel kb faképnél hagy... úgy kell kérnem a puszit :D
jan. 16. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!