Ha nem sir utanam a bolcsiben, akkor nem kotodik elegge hozzam?
Vagy nagyon társasági típus.
Biztos szeret téged is, mikor veled van.
Ez inkább személyiségtől függ. Ő biztos egy társasági típus.
De még lehet, hogy akkor lesz gond, ha majd elmúlik az újdonság varázsa - nálunk legalább is így volt az egyiknél, aki egyébként nagyon szerette, de a kb. a 3. héttől csak ha már nagy nehezen odaértünk ("Nem megyek, már voltam.") és meglátta a haverokat voltam "letojva".
Nálam a nagylány úgy belemarkolt a ruhámba minden reggel, hogy az ovónővel ketten fejtegettük le az ujjait. Közben sikoltozott és zokogott (3,5 évesen, oviban)
Egy utolsó sz@ranyának éreztem magam.
Aztán megkértem ovónénit, hogy csináljon már egy videót, hogy mi történik utána: ahogy kiléptem a kapun, és nem látszódtam a tujasortól, a drámakirálynő letörölte a könnyeit, és ment a babakonyhába főzni, meg csacsogni a többi gyerekkel.
A kicsi meg egy hónap után borult ki, mikor rájött, hogy bizony minden nap menni kell :D
(Kicsit én is megsértődtem, mikor szinte köszönés nélkül vonult be a csoportba)
Igen, utál!
Hogy lehetsz ilyen süsü?!
Manapság már komolyan az a "rossz anya" akinek a gyereke nem kap lelki törést ha nem lehet vele 24/7? Az miért lenne jobb ha a gyereked egész nap sírna és utálná a bölcsit? Mikor anyám beadott örült hogy tetszik a hely, nem csüngök rajta kismajomként és sírok ha 5 percig nem látom, komolyan nem értem a mai gyereknevelési filozófiát néha.
Kérdező, a gyereked boldog? Ha igen akkor nem tökmindegy hogy kötődik-e 100000%-osan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!