Honnan tudhatom, hogy nem csak tetteti a betegséget a kisfiam?
Figyelt kérdés
Elég sokat "beteg" a kisfiam, és táppénzre kell mennem miatta. Otthon jól el van, jó a kedve, az oviban meg azt mondják sokat köhög, és csúnyán. Orvos se mondta, hogy ne lenne beteg, de nehezemre esik elhinni, hogy véletlenül itthon miért érzi magát sokkal jobban. Szerintem megtanulta, hogy hogyan kell csúnyán köhögni, mert tudja, hogy akkor hazajöhet.2023. jan. 16. 22:11
11/13 anonim válasza:
Nézd, átlag felnőtt is jobbá érti magát otthon, mint a mhnkahelyen, ha beteg.
12/13 anonim válasza:
Az enyém szeret oviba járni, de ott tényleg ugatva köhög, otthon meg semmi.
Szerintem egyszerűen rossz bent a levegő, száraz és sok a por.
13/13 anonim válasza:
Az orvos rögtön rájön,hogy tetteti e vagy sem. Emlékszem, régebben én is próbálkoztam, a doktornéni mindig ezt mondta anyukámnak:nem sulyos, csak egy kis iskola-undor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!