Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyereketek csak vizet iszik?

Gyereketek csak vizet iszik?

Figyelt kérdés
Illetve mennyi idős volt, amikor gyümölcslevet, szörpöt, szénsavas üdítőket kapott?

2023. jan. 6. 19:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom, de az én fiamat kirázza a hideg másféle innivalótól, és nem fogok itt hazudni, hogy egyezzen azzal amit látsz 😅

Most volt egy időszak amikor kifejezetten sok almalevet ivott, de az is elmúlt, visszatért a vízhez.

Gondolom akinek a gyereke nem vizet iszik, nem szívesen írja le mert lepontozzák mint azz a kettőt aki idemert írni.

2023. jan. 7. 07:14
 22/28 anonim ***** válasza:
81%
Nem mondtam, hogy bárki hazudik, csak meglepődtem a válaszokon, mert nem ezt látom a valóságban.
2023. jan. 7. 07:16
 23/28 anonim ***** válasza:
59%

Oké de pont emiatt nem reprezentatív a gyakori. Lepontoznak ha valamit nem úgy csinálsz mint mások, mert megkellett alkudj. Van hogy nem csak lepontozonak hanem kiosztanak a fenébe.

Nézd meg a 2 nem vizes választ. Nem túl bátorító hogy le lettek pontozva.

Ugyanez a tv nézés. Ha gyakoriból indulunk ki, senkinek se tévézik a gyereke x éves koráig. Gyakorlatilag én nem ismerek személyesen olyan embert akinek ne nézhetne a gyereke mesét még ha szabályozva is van.

2023. jan. 7. 07:21
 24/28 anonim ***** válasza:
76%
#19 Én nem vagyok olyan szánalmas, hogy itt pontozgassak le teljesen normális válaszokat, csak mert az enyémet lepontozzátok. Nem az óvodában vagyunk.
2023. jan. 7. 08:51
 25/28 anonim ***** válasza:
35%

Képernyő fotót nem enged csinálni, úgyhogy csak copy-paste módszerrel tudom mutatni, hogy még ott van a lehetőség a válaszoknál, hogy pontozzak ("Hasznos ez a válasz?"), ergo nem pontoztam SENKIT. Nem hogy mindenkit.

"Pici korában az édeskömény-teát javasolták nekünk kiegészítésképpen. Kislányom szerette, bevált. Úgy fél éves korától kapott frissen facsart gyümölcslevet is. Dobozos vagy üveges gyümölcslevek esetén rostos, hozzáadott cukor nélkülit igyekszünk választani.

tegnap 19:17

Privát üzenet

Hasznos ez a válasz?

2/24 anonim ***** válasza:

69%

Csak vizet kap, igen. Még 1 èv alatti, nem tudom mikor fog mást kapni, de nem mostanában.

tegnap 19:21

Privát üzenet

Hasznos ez a válasz?"

2023. jan. 7. 09:04
 26/28 anonim ***** válasza:
76%
Én is ufó vagyok, mert vizet kap a 13 hónapos gyerekem. Rendszeresen kapok megjegyzést, hogy szegény gyerek nem kap semmi finomabbat, hát legalább egy kis szörpöt adjak már.
2023. jan. 7. 10:17
 27/28 anonim ***** válasza:
69%
26! Tudod! Egyik füleden be,a másikon ki!
2023. jan. 7. 11:15
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

#27, nyugi, nem hat meg. Mindenki csinálja,ahogy jónak látja, én így látom jónak, hogy vízzel itatom.

A gyerek is szívesen issza, nem értem, ezzel másnak mi a problémája.

2023. jan. 7. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!