Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyereketek csak vizet iszik?

Gyereketek csak vizet iszik?

Figyelt kérdés
Illetve mennyi idős volt, amikor gyümölcslevet, szörpöt, szénsavas üdítőket kapott?

2023. jan. 6. 19:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
69%

Nagyrészt csak vizet. Néha kapnak gyümölcslevet, riktábban teát (nincsenek oda érte). Gyakrabban tejet, kakaót, de inkább a reggeli részeként, mint italként.

Szénsavasat csak pezsgőtabletta formájában ritkán, meg max vendégségben. Nem tiltom, de "csíp", nem szeretik.

Nem emlékszem mikor kaptak először mást vízen kívül. Talán úgy 1 év körül, inkább 1 év utánra tippelem.

2023. jan. 6. 20:49
 12/28 anonim ***** válasza:
24%
Egy éves múlt. Csak vizet, anyatejet, és alaplevet iszik.
2023. jan. 6. 20:51
 13/28 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon nagy arányban vizet isznak.

Néha veszünk 100%-os almalevet vagy ritkán narancsot, ezt kevésbé szeretik. Szörpök közül Pölöskeinek van a hozzáadott cukor nélküli, azt kapnak néha. Most a téliszünet alatt mindennap legalább 1x kérik, főleg a kicsi. A nagy ellenne 100%-ban vízzel is egyébként.

5 és 7 évesek.

Igazából nem is ittak 2-3 éves korukig vizen kívül semmit, viszont itt volt tejfehérje allergia és fruktóz intolerancia, utóbbinál ugye a cukor tilos. Szegény kislányom (a kisebb) még bölcsiben is cukormentesen kapta a teát. Oviba már nem kellett vinnünk diétás papírt. Ott kapnak-kaptak mindenfélét egyébként.

2023. jan. 6. 20:54
 14/28 anonim ***** válasza:
84%

Csak a vizet hajlandó meginni szomjoltónak. 7 éves kislány. Remélem,ez még sokáig így marad.

Pici korától csak azt kapott inni a kis üvegébe. Persze kapott MELLÉ gyümölcslevet pohárból, télen vagy ha beteg volt,akkor teát is.

De 1-2 kortyot iszik csak ilyesmit.

Pl ma vettem egy Sió Alma levet. 99%-át én ittam meg,nem kell neki.

Pozitív hozadéka, hogy a fogai a fogorvos szerint tökéletesen egészségesek.

2023. jan. 6. 21:10
 15/28 anonim ***** válasza:
10%

Nem isznak vizet. Ökölődnek, inkább szomjan halnak tőle baba koruk óta.

Teát isznak

2023. jan. 6. 21:54
 16/28 anonim ***** válasza:
38%
Reggelire sosem iszik vizet, de ezt mondjuk megértem,én se bírom reggel.Gyümölcslevet kap ilyenkor. Napközben,az oviban csak vizet iszik. Itthon délután kaphat gyümölcslét,vagy kakaót,vacsorára és az után viszont szintén csak víz van, semmi cukros,még tea sem.
2023. jan. 6. 22:04
 17/28 anonim ***** válasza:
81%
Bölcsiben ivott teát 2.5 évesen, néha kapott itthon is ezt azt, de a vizet szerette, eleinte a bölcsiben is vizet kért.
2023. jan. 6. 22:09
 18/28 anonim ***** válasza:
71%
Én örülnék ha normálisan inna vizet, de már kisgyerekkorában is állandóan azért volt szorulása ,mert nem ivott elég folyadékot, aztán mikor már kórházba kötöttünk ki, mert annyira nem jött ki semmi belőle, eldobtam a nagy elképzeléseim, hogy mit kellene innia.Kap szörpöt(amilyen gyengén lehet) azt megissza, nem kell hashajtózni, nem kell kúpozni és nem szenved mint a kutya. Persze ettől ez még nem egészséges, de ez van.
2023. jan. 6. 23:34
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
A 12-es válaszoló a 74%-os aki mindenkit lepontozott.
2023. jan. 7. 06:56
 20/28 anonim ***** válasza:
83%

Olyan érdekes, hogy itt mindenkinek a gyereke kb. csak vizet iszik, én meg mindenhol azt látom a rokoni és ismerősi körben, hogy mindenki ivólevet, szörpöt, teát tol már 1 évesen, tisztelet a kivételnek.

Mondjuk, az én gyerekem is tényleg csak vizet iszik, ahogy mi, de azt szoktam érezni, mi vagyunk az ufok ezzel :D

Vagy akik nem vizet adnak, nem válaszoltak, csak azok, akik igen, ezért jött ki ilyen a valóságtól elütő eredmény?

2023. jan. 7. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!