Gyereketek csak vizet iszik?
Nagyrészt csak vizet. Néha kapnak gyümölcslevet, riktábban teát (nincsenek oda érte). Gyakrabban tejet, kakaót, de inkább a reggeli részeként, mint italként.
Szénsavasat csak pezsgőtabletta formájában ritkán, meg max vendégségben. Nem tiltom, de "csíp", nem szeretik.
Nem emlékszem mikor kaptak először mást vízen kívül. Talán úgy 1 év körül, inkább 1 év utánra tippelem.
Nagyon nagy arányban vizet isznak.
Néha veszünk 100%-os almalevet vagy ritkán narancsot, ezt kevésbé szeretik. Szörpök közül Pölöskeinek van a hozzáadott cukor nélküli, azt kapnak néha. Most a téliszünet alatt mindennap legalább 1x kérik, főleg a kicsi. A nagy ellenne 100%-ban vízzel is egyébként.
5 és 7 évesek.
Igazából nem is ittak 2-3 éves korukig vizen kívül semmit, viszont itt volt tejfehérje allergia és fruktóz intolerancia, utóbbinál ugye a cukor tilos. Szegény kislányom (a kisebb) még bölcsiben is cukormentesen kapta a teát. Oviba már nem kellett vinnünk diétás papírt. Ott kapnak-kaptak mindenfélét egyébként.
Csak a vizet hajlandó meginni szomjoltónak. 7 éves kislány. Remélem,ez még sokáig így marad.
Pici korától csak azt kapott inni a kis üvegébe. Persze kapott MELLÉ gyümölcslevet pohárból, télen vagy ha beteg volt,akkor teát is.
De 1-2 kortyot iszik csak ilyesmit.
Pl ma vettem egy Sió Alma levet. 99%-át én ittam meg,nem kell neki.
Pozitív hozadéka, hogy a fogai a fogorvos szerint tökéletesen egészségesek.
Nem isznak vizet. Ökölődnek, inkább szomjan halnak tőle baba koruk óta.
Teát isznak
Olyan érdekes, hogy itt mindenkinek a gyereke kb. csak vizet iszik, én meg mindenhol azt látom a rokoni és ismerősi körben, hogy mindenki ivólevet, szörpöt, teát tol már 1 évesen, tisztelet a kivételnek.
Mondjuk, az én gyerekem is tényleg csak vizet iszik, ahogy mi, de azt szoktam érezni, mi vagyunk az ufok ezzel :D
Vagy akik nem vizet adnak, nem válaszoltak, csak azok, akik igen, ezért jött ki ilyen a valóságtól elütő eredmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!