Pici korában az édeskömény-teát javasolták nekünk kiegészítésképpen. Kislányom szerette, bevált. Úgy fél éves korától kapott frissen facsart gyümölcslevet is. Dobozos vagy üveges gyümölcslevek esetén rostos, hozzáadott cukor nélkülit igyekszünk választani.
2023. jan. 6. 19:17
2/28 anonim válasza:
Csak vizet kap, igen. Még 1 èv alatti, nem tudom mikor fog mást kapni, de nem mostanában.
2023. jan. 6. 19:21
3/28 anonim válasza:
Csak vizet. Itthon nincs is más. Pontosabban, de, így télen szoktunk teázni (csipkebogyó tea).
Nagyon néha, alkalmakkor kap almalevet vagy limonádét. De nem mindig issza meg ezeket.
2023. jan. 6. 19:22
4/28 anonim válasza:
Itthon kb. 90 %-ban csak csapvíz. Mi is azt iszunk.
A nagyobb 7, a kicsi 4.
A szénsavast nem szeretik (még).
1,5 éves kor fölött kaptak először gyümölcslevet. Szörpöt először oviban.
2023. jan. 6. 19:27
5/28 anonim válasza:
10 hónapos, anyatejet és vizet iszik, soha nem kapott még mást, de nem is tervezem egyelőre.
2023. jan. 6. 19:27
6/28 anonim válasza:
Nem csak vizet, de szereti a vizet.
Iszik még tejet, vagy ha én kávézok, akkor ő kap kakaót, almalevet, és gyümölcsturmixot.
Az esetek nagy részében csak vizet iszik. 3 lesz.
2023. jan. 6. 19:28
7/28 anonim válasza:
2,5 éves, a bölcsiben rendszeresek a cukros teák és a gyümölcslevek kisétkezésnél, szóval amióta bölcsis (13 hónapos kora óta) annyira nem veszem ezt szigorúan. De amúgy alapból itthon csak vizet iszik, mert mi sem iszunk mást, nincs is itthon üdítő, ünnepnapokon vagy vendégségben kap gyümölcslevet is (de ez tényleg ilyen havi-kéthavi egyszeri alkalom), ha meg náthás, akkor meleg mézes-citromos teát szoktam neki adni (ez pár hónapja van csak, 2 éves kora előtt hiába kínáltam, nem fogadta el a teát egyáltalán, önthettem ki mindig a lefolyóba). Szénsavas dolgot még nem kapott. A bubis vizet sem hajlandó megkóstolni, mert az "szúrós", szóval a vendégségben kínált kólát meg hasonlókat is mindig visszautasítja, erre hivatkozva.
2023. jan. 6. 19:29
8/28 anonim válasza:
Lányom 11 éves, csap víz 95%, szénsavast nem iszik, nem szereti, esetleg baracklé, almalé de ritkán.
2023. jan. 6. 19:42
9/28 anonim válasza:
Igen, alapvetően csak vizet iszik 99 %-ban, igazából mi is azt iszunk. Néhanap veszünk egy üveg szörpöt, vagy ha megkívánjuk, valami gyümölcslevet, 1 éves kora óta alkalmanként kap belőle, de ennyi.
A nagyszülőknél kap szörpöt heti egyszer, nem szólok bele.
2023. jan. 6. 19:45
10/28 anonim válasza:
Vizet, vagy hipp teát kap, de utóbbit nem szereti, így már nem is próbálkozom. 13 hónapos, egyelőre ez így is marad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!