Melyik volt gyerekkorodban a legemlékezetesebb szülinapi bulid? És miért, milyen élmények miatt?
Egyetlen olyan volt (a 13. szülinapom), amin több osztálytársam is jelen volt, jó volt a hangulat, de apám tönkretette az egészet. Kamaszok voltunk, kicsit hangosabban hülyültünk, ő meg bejött lehurrogni minket. Kimentem megbeszélni vele, ezt most miért kellett, mire visszamentem, a vendégek közölték, hogy ők most hazamennek. 😑 Azzal indokolták, hogy ne legyen bajom ebből.
Hát ez volt az utolsó alkalom, hogy bárkit, akár csak barátot a házba meghívtam, többé szülinapi bulit sem tartottam. Nem akartam még egyszer így beégni.
Olyan sok bulim nem volt, ezt sajnalom is, de a szuleim nem rendeztek, meg akkor nem is volt ez ennyire divat, 80'as evek.
A legemlekezetesebb amikor 3 baratnom jott, es az egyiket megharapta a kutyank.
Nekem is valamelyik ovis szülinapom ugrik be, amin anyukám mókus alakú tortát sütött :) Meg ott voltak a legjobb ovis barátaim, meg az ovis "szerelmem" is :D Talán 5 éves lehettem.
Másik hasonlóan emlékezetes már inkább nagykamasz koromban, 16-17. talán, amikor elmentünk otthonról a barátnőimmel hármasban sétálni a városba és tök jó idő volt és nem kellett hazasietnem (mint egyébként), és így igazán felszabadult voltam meg boldog azon az estén.
Passz, hogy hanyadik volt, talán 8 vagy 9… meghívtam az egész osztályt (mekis szülinap) és csak ketten jöttek el :’)
Többet nem tartottam 15 éves koromig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!