Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másnál is kezelhetetlen a...

Másnál is kezelhetetlen a gyerek így szünet vége fele?

Figyelt kérdés
Már tényleg egész nap csak a követelőzés megy. Ha leülök vele játszani valamit ami alapból 1 óra lesz,már az elején azzal szekál,hogy de EZ UTÁN ugye játszunk majd valamit??? Majdnem minden napra volt programunk az elmúlt hetekben,de már semmi nem elég.
2023. jan. 4. 12:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
3 éves, már szerintem azt is elfelejtette hogy valaha oviba járt. Egész nap nekem kell vele játszani, mert különben csak vergődik. Persze nagyon aranyos, imádom, de ez hogy napi 14 órában elvárná hogy szórakoztassam, az sok. Nagyon igényelné a gyerek társaságot. Sokat mászkáltunk el a szünetben, de én már komolyan mondom elfáradtam. Minden nap leül így is a tv elé 2 órát, addig szusszanok. A napirend megvan, de elcsúszott, este 11 előtt nem alszik, nyolckor kel. Hétfőn jó kis harc lesz az oviba indulás, de majd csak visszaáll a rend.
2023. jan. 4. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!