Ez a fajta "szomszédolás", számodra elképzelhető?Vagy én vagyok rosszul összerakva?
Sziasztok!
Az előbb furcsa dolog történt,és azóta sem tudom, hogy mi lenne a normális reakció,remélem tudtok segíteni.
Kopogtak,fura volt,mert zárható a folyosó,az öreg néni szokott nekünk hozni pogácsát,gondoltam megint ő az.De egy kb 6 éves forma kisfiú volt, és határozottan indult befelé(nem engedtem),kérdezem ki vagy,és hogy kerülsz ide.Mondja, hogy az anyukája!! küldte játszani.Kérzdezem:De hát hol laktok,és mikor költöztetek ide?De akkor már gondoltam,hogy a folyosó a szélső lakásba laknak(vasárnap költözött valaki).Elterelgettem a lakásig,hogy hátha ott a szülője, de csak egy másik8-10 év körüli fiú volt,mondom neki, hogy visszahoztam a kisfiút, mert betegek vagyunk(ez igaz is) ,és nem szeretném,hogy elkapja.
A kérdéseim a következők:
-Teljesen hétköznapi dolog -e manapság,vadidegenekhez átküldeni a gyereket játszani?
-Nem vagyok ellene,hogy időnként KICSIT átjön a gyerek(sőt lenne pajtása a gyerekemnek), de csak előre megbeszélve, és nem minden nap órákra,nem csinálunk a más gyerekének a szórakoztatásából rendszert,nem akarok ingyen gyerekpesztra lenni.Ezt hogy lehet barátságosan kommunikálni?
Felnőtt ember vagy. Ha valami nem tetszik, miért kell mindig azon agyalni, hogy barátságos legyél azzal, aki le se szarja, hogy neked jó-e amit csinál?
A sztoriról meg annyit, hogy az új szomszéd nem százas.
Ez nem normális egyáltalán.A szülővel beszélj hogy beszéljetek meg előtte átmehet jöhet e a kisgyerek .
Ráértek e nem e zavar.
Sajnos a gyermek ezt nem érti sztem főleg ha a szülő ilyen
Nem minden nap pl iskola van ilyesmi beszélj vele jobb az elején tisztazni ne várj ee
Nem ismerik egymást a gyerekek.
Örülök,hogy rajtam kivűl más is így gondolja, hogy ilyet nem csinálunk.Holnap majd átmegyek ,és beszélek az anyukával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!