Kisgyerekkorotokban hogyan töltöttétek a szilvesztert?
Mi otthon voltunk anyámékkal.
Ma a lányunk megy a bölcsibe (magán) pizsipartyra. Minden hónapban van egyébként is, de mára is bevállalták. 6-8 gyerek, akiket ismer, és az ismert és szeretett bölcsis "nénik". Lesz tánc, kókuszgolyó készítés és koccintás. Aztán alvás. Holnap 10re megyünk érte.
Retro főtt tojásos uborkás szendvicseket csináltunk, franciasalátát. Feldíszítettük a lakást szerpentinnel.
Tévékabarékat és bakiparádékat néztünk (mai szemmel vállalhatatlan humor volt de akkor gyerekként szórakoztatott). Mindig volt trombitánk az erkélyen fujkodtuk, csillagszóróztunk. Éjfélkor az ablakból néztük a tűzijátékot és kölyökpezsgővel koccintottunk.
Szerettem nagyon.
Most kisbabával vagyok itthon még mi se nagyon tudunk semmit csinálni mellette. De majd tervezem hogy vele is szeretnék ilyen kis gyerekpartit az unokatesókkal, ha nagyobb lesz. Semmiképp nem akarok elmenni bulizni nélküle.
Nalunk sosem volt barati tarsasag vagy hasonlo, anyukam vett ropit, virslit, kolat es neztuk a tv-t.
Mikor idosebb lettem, akkor a szuleim ilyen falusi szilveszteri balba mentek, idosebbeknek valo inkabb, en meg maradtam otthon a kutyaimmal.
Egyszer voltam egy hazibuliban foiskolaskent, utaltam.
Amugy sem voltam soha bulizos.
Most kisiskolas gyerekkel ugyanigy otthon vagyunk, nem vagyunk tovabbra sem bulizosak, nekunk olyan mint egy akarmelyik nap, foleg ,ert eleve az ev minden napjan keson fekszunk, ejfel egy korul.
A szüleink elmentek mulatni a barátaikkal, minket meg lepasszoltak a mamánkhoz. Ő feldíszítette a lakást, néztünk tüzijátékot, kimentünk a Duna partra trombitálni, főzött virslit, volt gyerekpezsi, süti, szilveszteri TV műsor papával, sokáig fent voltunk. Kistiniként a másik mamánknál voltunk az unokatesóinkkal, ihattunk már valami Bacardi Breezert, volt sok nasi, neten horrorfilmnézés, sakkozás mamával. Aztán később már mentünk buliba, de akkor is mamánál volt a bázis mert a szüleink napokra elutaztak.
Jelenleg itthon vagyunk a férjemmel meg a gyerekekkel, gyerekpezsgő, dekoráció, nasizunk, csatangolunk tüzijátékot nézni trombitával, társasozunk, filmet nézünk és addig vannak fent a gyerekek ameddig ki nem dőlnek. A mamáim már idősek, a szüleim még mindig bulizni járnak, a másik nagyszülők külföldön, szóval ez még így is marad egy jó 15 évig tutira 😅 Jövőre ha a babánk is nagyobb, akkor tervezünk elutazni az osztrák hegyekbe, hogy legalább legyen valami változatosság is, meg havat szeretnénk!
Gyerekkoromban mindig otthon töltöttük, társasoztunk, ettünk, ittunk. Mikor még kisebbek voltunk a bátyámmal akkor már 10 óra felé mindig kidőltünk, de anyuék éjfél előtt negyed órával mindig felébresztettek minket. Éjfélkor koccintottunk kölyök pezsgővel.
Most 15, 12 és 3 évesek a gyerekeim. Majdnem minden ugyanaz.
Társasozunk, mondjuk már 2. éve lesz, hogy társasozás helyett egy nagy kirakót kezdünk el kirakni. A legkisebb általában ilyenkor is hamar elalszik, de éjfél előtt felkeltjük. Amikor a kicsi elalszik, a 2 naggyal elkezdünk filmet nézni, idén horrort szeretnének. És el is telik hamar az idő. Éjfélkor szintén gyerek pezsivel koccintunk.
Unokatesóméknál töltöttük a szilvesztert, játszottunk, közben ment a tv. Utána a nagyobbik már tini lett és bulizni ment a barátaival, így én a kisebbel randalíroztam. Nagyon klassz volt. Anyukájuk sütött főzött többfélét, a felnőttek beszélgettek, ment az igazi kabaré A tvben , meg a Lart pour L'art . Igazi klassz gagyi kínais százféleképp villogós fényfűzéreik voltak, meg olyan színes retro szilveszteri díszeik.. Nagyon klassz volt.
Hasonlóan töltöm a szilvesztert én is, tv, kaja, játék a pici gyerekemmel, egy barátom jön át hozzánk és ennyi
Mamámnál voltunk, néztük a sas kabarét meg a Gálvölgyi showt meg talán Lagzi Lajcsi is volt...
Volt trombitánk meg kalapunk, táncoltunk a zenés műsorokra. A vacsora virsli volt.
Mi nagyon jól éreztük magunkat a tesómmal.
Remélem az én gyerekemnek hasonlóan jó szilveszterei lesznek majd unokatesókkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!