Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miert rohangal a felso szomsze...

Miert rohangal a felso szomszed gyereke ejszaka?!

Figyelt kérdés

A szitu a kovetkezo: Valamelyik szomszed gyereke feszt ejszaka 11-01 ora kozott, valtozo, epp mikor, duborogve rohangal fel-ala a lakasban visitozva, legalabb egy fel oran-oran keresztul😀 Megjegyzem, engem nem idegesit, mivel nem konkret felso szomszed, valoszinuleg a szomszedom felett lehet inkabb, de rendesen hallom, ha epp nalam csend van. Szoval nem szidni akarom oket. Szimplan kivancsisag a kerdes oka, nekem nincs gyerekem es kisgyerekes ismeroseim sem, ti talan tudjatok ertelmezni a szitut.

Tehat az vilagos, hogy egy kisgyerek felebredhet ejszaka az alvasbol. De ilyenkor nem a visszaaltatas lenne a cel? Vagy kergetoznek, hogy elfaradjon?😂 A visitozas az a tipikus boldog, izgatott visitozas, kb mint amikor a jatszoteren fogocskaznak a gyerekek. Eleve keson fektetik ot le? Napkozben nem szoktam hallani, de nyilvan akkor tobb a mindenfele zaj.

2022. dec. 30. 23:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bp. 2. Kerület Erőd utca. Júniusba költöztünk ebbe a lakásba, azóta ugyanezt hallgatjuk a fölöttünk lakóktól. Ott tudtunkkal 2 gyerek van. 9kor nekiállnak és 11-ig legalább megy a buli. 😅
2022. dec. 31. 11:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem a fiam volt hogy 2 hétig kelt hajnali 3kor. Már vissza sem próbáltam altatni, hanem kimentünk vele játszani, aztán egy másfél óra múlva megpróbáltam altatni. Lehet ők is így vannak nem tudom. Mondjuk én mindig figyeltem, hogy ne rohangáljon, meg zajongjon, de a szülő is ember, néha úgy van, hogy letojom már. Sajnálom, biztosan idegesítő lehet.
2022. dec. 31. 12:54
 13/14 A kérdező kommentje:

9 Ez mar regebb ota tart, mint egy honap. Szerintem egy fel eve biztos, csak most jutott eszembe epp, hogy megkerdezem, masok szerint mi tortenhet.

12 Masokat tuti, pl a kozvetlen alatta lakot lehet, en meg boven ebren vagyok altalaban kora ejszaka es gepnel ulok olyankor, valami zene vagy video szokott menni, engem nem zavar semmiben, csak furcsallom. Regebben szimpla sirast hallottam sokszor ugyanilyen tajt, nem tudom, ugyanarrol a gyerekrol van-e szo, talan arra meg mostanaban is volt pelda. Azt nem furcsalltam, mert az inkabb babasiras volt, vilagos, hogy a baba bog, ha felebred. Ezt a vihancolos rohangalast nem tudtam hova tenni ejfelkor😀 Nem tudom igy hang alapjan beazonositani, hogy ugyanolyan koru gyerek-e az, aki sir(t) meg aki nevetgelve visitozik. Lehet ketten vannak es egymast ebresztik fel vegul is, bar egyszerre csak egy gyereket szoktam hallani.

2022. dec. 31. 13:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Én úgy altatom az 1 évest, hogy mikor kezd álmosodni, 8-9 körül, megszoptatom egy sötét szobában. Vagy elalszik, vagy megunja és mászni, rohangálni kezd. Akkor egy óra múlva újra próbálom és így tovább. Lehet, hogy ennek egy variációja folyik fölöttetek. Igaz, mi egyszintes házban lakunk, nem zavarunk mást.
2022. dec. 31. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!