Miert rohangal a felso szomszed gyereke ejszaka?!
A szitu a kovetkezo: Valamelyik szomszed gyereke feszt ejszaka 11-01 ora kozott, valtozo, epp mikor, duborogve rohangal fel-ala a lakasban visitozva, legalabb egy fel oran-oran keresztul😀 Megjegyzem, engem nem idegesit, mivel nem konkret felso szomszed, valoszinuleg a szomszedom felett lehet inkabb, de rendesen hallom, ha epp nalam csend van. Szoval nem szidni akarom oket. Szimplan kivancsisag a kerdes oka, nekem nincs gyerekem es kisgyerekes ismeroseim sem, ti talan tudjatok ertelmezni a szitut.
Tehat az vilagos, hogy egy kisgyerek felebredhet ejszaka az alvasbol. De ilyenkor nem a visszaaltatas lenne a cel? Vagy kergetoznek, hogy elfaradjon?😂 A visitozas az a tipikus boldog, izgatott visitozas, kb mint amikor a jatszoteren fogocskaznak a gyerekek. Eleve keson fektetik ot le? Napkozben nem szoktam hallani, de nyilvan akkor tobb a mindenfele zaj.
9 Ez mar regebb ota tart, mint egy honap. Szerintem egy fel eve biztos, csak most jutott eszembe epp, hogy megkerdezem, masok szerint mi tortenhet.
12 Masokat tuti, pl a kozvetlen alatta lakot lehet, en meg boven ebren vagyok altalaban kora ejszaka es gepnel ulok olyankor, valami zene vagy video szokott menni, engem nem zavar semmiben, csak furcsallom. Regebben szimpla sirast hallottam sokszor ugyanilyen tajt, nem tudom, ugyanarrol a gyerekrol van-e szo, talan arra meg mostanaban is volt pelda. Azt nem furcsalltam, mert az inkabb babasiras volt, vilagos, hogy a baba bog, ha felebred. Ezt a vihancolos rohangalast nem tudtam hova tenni ejfelkor😀 Nem tudom igy hang alapjan beazonositani, hogy ugyanolyan koru gyerek-e az, aki sir(t) meg aki nevetgelve visitozik. Lehet ketten vannak es egymast ebresztik fel vegul is, bar egyszerre csak egy gyereket szoktam hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!