Miert rohangal a felso szomszed gyereke ejszaka?!
A szitu a kovetkezo: Valamelyik szomszed gyereke feszt ejszaka 11-01 ora kozott, valtozo, epp mikor, duborogve rohangal fel-ala a lakasban visitozva, legalabb egy fel oran-oran keresztul😀 Megjegyzem, engem nem idegesit, mivel nem konkret felso szomszed, valoszinuleg a szomszedom felett lehet inkabb, de rendesen hallom, ha epp nalam csend van. Szoval nem szidni akarom oket. Szimplan kivancsisag a kerdes oka, nekem nincs gyerekem es kisgyerekes ismeroseim sem, ti talan tudjatok ertelmezni a szitut.
Tehat az vilagos, hogy egy kisgyerek felebredhet ejszaka az alvasbol. De ilyenkor nem a visszaaltatas lenne a cel? Vagy kergetoznek, hogy elfaradjon?😂 A visitozas az a tipikus boldog, izgatott visitozas, kb mint amikor a jatszoteren fogocskaznak a gyerekek. Eleve keson fektetik ot le? Napkozben nem szoktam hallani, de nyilvan akkor tobb a mindenfele zaj.
Vidámra nem tudom mi lehet a válasz, lehet mikor aludni kéne kivergődik és felpörög teljesen.
Nekem a nagyobb gyerekem az "éjszakai rémülettel" volt megálldva (szerencsére régen jött elő, remélem már nem is fog többé), ha panelban vagyunk tuti ránk hívták volna a rendőrséget, hogy éppen brutálisan bántalmazzuk a gyereket...
Akkor megyek es osszebaratkozok a gyerekkel, mert en is az vagyok. Illetve nalam csak az ADD resz van meg, szoval en nem rohangalok fel-ala😂
4 Vilagos, en se pofoznam le, meg szerintem aki emlekszik a gyerekkorara valamennyire, az aterzi, milyen rossz volt, amikor aludni KELLETT, de te nem akartal es almos se voltal. Bar tudtommal az egeszseges fejlodeshez ilyen korban azert nem art, ha legalabb ejszaka alszik.
Engem meg meg akarnak verni mert egyszer labdázott a gyerek du 5 kor 2 percet.
Ha ejszaka rohangálna már nem élnék.
Sima pavor is lehet
Mind2 gyerekemnek volt hasonló
Csak nem rohangáltak hanem fejhangon visítottak
Teljesen rosszul voltam tőle.. 1,5 hónapig taritt “csak”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!