Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit lehet olyankor tenni, ha...

Mit lehet olyankor tenni, ha egy kisgyerek állatokat bánt?

Figyelt kérdés
Rokon kisgyerek, 8 éves lesz. Egyre furcsább dolgai vannak. Eleinte, ha rászóltunk, abbahagyta, de most mintha csak olaj lenne a tűzre. Ilyenkor hová lenne érdemes fordulni.
2022. dec. 27. 18:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
72%
Biztos jól elvertem volna a seggét.Aztán ha anyuka,apuka pattog,elhajtom őket is melegebb eghajlatra.Az ilyen kölykök verik agyon majd az anyjukat később,de persze a szülők szerint az se ugy van.
2022. dec. 28. 10:58
 22/25 anonim ***** válasza:
59%
Komolyan gondoltam, mégis lehúztatok. Ha az adott viselkedésére semmi negatív visszajelzést nem kap, akkor csinálni fogja tovább. Nem mondom, hogy minden gyereket ütni-verni kell, de ha belenyúl a konnektorba, rácsapok a kezére. Ha egy állatot megöl, annak súlyos következményei lesznek. Én így nevelek és a fiam a hangyát is átlépi. Okkal.
2022. dec. 28. 23:00
 23/25 anonim ***** válasza:
31%
Olyan pofont adok neki, hogy kirepül az összes foga. Beleépitem a falba.
2022. dec. 30. 19:58
 24/25 anonim ***** válasza:
20%
Ismerős ovis (!) kisfiú kismacskát tett a fagyasztóba...elpusztult a kiscica :(.
2022. dec. 30. 20:42
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

24-es, és a szülők (vagy más felnőtt, aki vigyázott rá) hol voltak?

Egy óvodást gondolom nem hagytak otthon egyedül. Pláne, ha ennyire blőd dolgokat képes művelni.

Vagy mégis? Mert akkor ismét kijön, hogy "mutasd meg a gyerekedet, megmondom ki vagy", vagyis a szülők le se tojták a gyereküket, aki akár önmagát is veszélyeztethette volna, de most éppen egy kismacskát veszélyeztetett és az ő halálát okozta.

2022. dec. 30. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!