Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig van a túlpörgés a...

Meddig van a túlpörgés a gyerekeknél?

Figyelt kérdés
Ksfiam 2,5 éves, eleven gyerek, dackorszak közepén vagyunk ez eddig oké, gyakran túlpörög még mindig. Kicsit fáradékonyabb gyerek volt mindigis, ezért többször előfordult ez, mert ő hamarabb elfáradt, persze ilyenkor mindig cselekedtünk, meg próbáltuk úgy alakítani a napot, de nem mindig sikerült. Hogy elkerüljem az olyan válaszokat, ami egyértelmu számomra is, tehát magunktól mindig úgy alakítjuk, hogy ez ne forduljon elő, de mondok egy példát, amikor már kicsit rossz ez az egész. Például ha találkozunk a barátainkkal, vagy elmegyünk valahova és már ott kezdődik, hogy szinte biztos, hogy aznap nem alszik el délután, vagy sokkal hamarabb felkel. Alapból is szeret bírkózni, de ilyenkor katasztrófa. Elkezd mindenkire rámászni 1000.jére is, elkezd rongálni, verekedni. Persze, megpróbálom megnyugtatni, elvonulni, csak amikor néha napján együtt vagyunk, az én gyerekem egy ideig játszik velük, aztán elfárad, és jönnek a megvető pillantások a kezelhetetlen gyerekemre. Mikor múlik el ez náluk? Ja és kevés cukrosat fogyaszt, nem visszük túlzásba soha.
2022. dec. 25. 19:28
 1/6 anonim válasza:
Nálunk 2-3 óra hosszáig is el tart
2022. dec. 25. 19:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de életkorra gondoltam :)
2022. dec. 25. 19:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Enyém 3 nála még tart, de mindig ilyen elevenebb volt, másokkal alapból kedves, de ha nagyon beporog van hogy lokdosodik, csapkod, ezt nem hagyjuk neki. Én nem bánom hogy ilyen eleven, van jó oldala is nála, annyit fut és ugrál egész nap, hogy alvasidore úgy elfarad, hogy bedől az ágyba mint egy zsák, altatni sem kell.
2022. dec. 25. 19:40
 4/6 anonim ***** válasza:
5 éves a fiam, ha fáradt akkor ő is bepörög, de sokkal jobb mint amilyen mondjuk 3 évesen volt. Sztem olyan 4 évesen lett ez jobb.
2022. dec. 25. 20:00
 5/6 anonim ***** válasza:
5 èvesem is simán
2022. dec. 25. 20:04
 6/6 anonim ***** válasza:
4 éves lesz a lányom, még nála is bőven megvan. De sokkal ritkább, mint mondjuk egy évvel ezelőtt.
2022. dec. 25. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!