Kisgyerek 6-7 éves akinek "haláltudata" van az beteges?
Figyelt kérdés
Döbbenetes visszaemlékeznem de 7 éves koromban emlékszem hogy amikor találtam elpusztult kismadarakat nagymamám kertjében, akkor ilyen kis halotti máglyát készítettem és elhamvasztottam őket.
Ennyi idős korban ez normális?
2022. dec. 25. 16:01
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem. Boldog karácsonyt, kedves pszichopata. :D
2/7 anonim válasza:
Ami nem normális, hogy 6-7 éves gyerek tüzzel játszhat!
Másrészt egy ekkora gyerek a máglyán elégetést csak akkor játssza, ha elötte valaki mesélt neki erröl , vagy látott filmeben ilyesmit.
3/7 anonim válasza:
1-es: akkor lehetne ESETLEG pszichopata a kérdezö, ha direkt MEGÖLT volna madarakat, de itt erröl szó sincs!
4/7 anonim válasza:
6-7 éves korban jellemzően érdekli a kisgyerekeket a halál, hajlandóság témája.
5/7 anonim válasza:
Az én lányom 4,5, tisztában van a halál fogalmával
6/7 anonim válasza:
:) 7 évesen madarakat égettél el a kertben? Nem.. nem normális. sztem ez beteges..
7/7 anonim válasza:
Hát,én ennyi idősen csirkét beleztem a nagymamámmal és levest főztünk belőle. A hozzátartozóink sirjait minden évszakban együtt ástuk fel és ültettük be virágokkal,takartuk le fenyőágakkal. Ez volt a természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!