Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Karácsonyi ajándékötletek?...

Karácsonyi ajándékötletek? Nézelődtök már? Van kívánságlista? Elsősorban 4 és 7 éves korosztály, fiú.

Figyelt kérdés

Én novemberben megszoktam már venni az ajándékokat, legalábbis nagy részét. Ötleteket gyűjtök :)

4 és 7 év körüli fiatok mit szeretne? Mit fog kapni?

2022. nov. 2. 12:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg legót..Általában az a kívánság. Mellé szoktak még kapni társast, könyvet..
2022. nov. 2. 12:33
 2/6 anonim ***** válasza:
35%
Szeretnem csokkenteni a kepernyonezos idot, a Babyhavior (Bella es Bello) mesemondo plusst neztem, meg a mesekonyveiket.
2022. nov. 2. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

A 4 évesem motort kért (kicsi 3 ezer forintosat) bácsival és autópályát. Az autópálya helyett fa vonatszettet gondoltunk, amihez kapható sok kiegészítő (elemes vonat pl.

) és bármilyen pályát építhet.

2022. nov. 2. 13:30
 4/6 anonim ***** válasza:
52%

4 éves a fiam. Vagyis lassan annyi.

Ő kirakót kap, taviranyítós autót illetve legót.

Legalábbis eddig ennyit vettem neki

Keresztapjáéktól a fa vonathoz kiegészítőket kap (van egy nagy ládávak már sín, vonatok stb, imád játszani velük).

Anyáéktól pedig tanulo laptopot (vagy mi annak a neve, ami kifejezetten gyerekeknek való, játék) mert én itthonról dolgozok, latja mennyit gépezek, szeretne ő is, de nyilván rendeset még nem kap.

2022. nov. 2. 13:47
 5/6 anonim ***** válasza:
52%

4 éves a kisfiam. Van nálunk kölcsönben a 9 éves unokatesójától egy Bruder márkájú darus teherautó, ami egy elég nagy jármű, kb.40-50 cm. Azt mondta, hogy egy akkora tartálykocsit szeretne. Akkor mutattam neki ilyen Bruder márkájú teherautókat, hogy válasszon egyet. Végül egy fát szállítót választott, ami szintén nagyon nagy. Drága, de nagyon strapabíró, jó minőségű jármű.

Ez lesz a fő ajándék. Ezen kívül kap könyvet (vagy egy Anton könyvet vagy a Vilkó és Lile sorozatból azt, ami még nincs meg), kötényt (mert nagyon szeret főzni, és a konyhában serénykedni), egy esernyőt, egy társast a mamájától, és pici apróságokat.

2022. nov. 2. 14:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk a társasok iránt kezdtek el nagyon érdeklődni. Spuzzle nagyot megy, a lotti karottit is együtt elkezdtük, nagyon élvezik, hogy hangot ad ki magából a répatoll. Ezen kívül legó lesz még nálunk, meg a nagyobbnak (8 éves) a kedvenc mesekönyvsorozatából néhány újabb kötet/füzet.
2022. nov. 2. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!