Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Sok 1 hónap alatt 2 bepisilés...

Sok 1 hónap alatt 2 bepisilés az oviban?

Figyelt kérdés

Tudom hülyén tettem fel a kérdést. Szóval szept.-ben kezdtük az ovit, nyáron lett szobatiszta a lányom. Eddig 2X fordult elő, hogy az udvaron, játék közben bepisilt. Nem csak kicsit, az egészet kiengedte. Nem tudom miért. Nem mert szólni, vagy úgy gondolta úgysem érne ki a WC-ig?

Azt látom, hogy sok ovistársa bepisil alvás alatt( viszik haza az anyukák az ágyneműt), de nappal bepisilni azért más. Attól is félek, hogy nehogy csúfolják emiatt.

Szóval másnál is előfordul ilyesmi? És milyen gyakran? És mit szólnak az ovónénik?

Nálunk mondjuk még pont ők mondták, hogy előfordul ilyesmi és ne szidjuk meg érte- nem is tettem, de engem zavar.

2010. okt. 1. 17:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul, főleg az elején, amikor még nagyon belemerülnek a játékba meg ugye a környezet is új nekik. 1-2 hónap és elmúlik
2010. okt. 1. 17:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha most kezdte az ovit akkor teljesen normális jelenség. Pláne, hogy annyira nem is régóta szobatiszta.
2010. okt. 1. 17:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. okt. 1. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!