Miért lett ilyen hirtelen kezelhetetlen 7 éves kisfiam az iskolában?
A fiam hasonlóan viselkedett,pedig az oviban csöndes,nyugodt,szófogadó gyerek volt,nem volt rá panasz.Az iskolában viszont órán bohóckodott a többieknek,hisztizett ha nem sikerült valami,beszélgetett órán...ez tulajdonképpen az iskolaéretlenség jele.Hiába okos mint a nap,a tanítónénik is azt mondták,egyetlen dolog számít:h képes-e 45 percig üldögélni a fenekén.Pedig sosem gondoltam volna,h bármi probléma lesz vele.
Én nyomtattam neki egy kalózhajót,amin volt 25-30 hely,ahova kis kalózfejeket lehetett ragasztani.Megbeszéltük,h minden nap megkérdezem a tanítónéniktől,h megérdemli-e a kalózt.Egy idő után már ő is remekül tudta értékelni magát.:)Volt,h csak fél kalózt kapott,mert vagy délelőtt,vagy délután nem sikerült a "jóság",de végül betelt a hajó,és kapott egy nagyobb ajándékot.Addigra rendeződött a viselkedése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!