Miért van az, hogyha fiú szeret lányos dolgokat az gázabb, mint fordítva?
Figyelt kérdés
Ha pl. a kislány szeret babákkal játszani meg autózni is, akkor az ok. De ha a kisfiú autózás után babázik, akkor egyből csúfolják, bzizzák.2022. dec. 18. 21:14
2/7 anonim válasza:
Nem tudom miről beszélsz.. a legtöbb kisdiú szeret babazni, szerepjátékozni, főzni.
Fiam babakocsizni is
3/7 anonim válasza:
Én sem értelek. Kislányom szeret autózni is és a kisfiam is tolta sokat a játékbabakocsit. Az apja meg annó igazi babakocsit, nem is értem, ez miért lenne lányos játék...
Egyébként én attól is hülyét kapok, ha azt hallom "lányos játék" vagy "fiús játék"
4/7 anonim válasza:
Mert soka sötét ember. Azért. Normális ember nem baszogatja a gyereket azért mert azzal játszik ami tetszik neki.
5/7 anonim válasza:
Kiskoromban imádtam kötni és varrni és fiú vagyok. Sose érdekelt a foci pl meg ilyenek. És akkor most mivan?
6/7 anonim válasza:
mert valamiért a melegeket sokkal jobban elitélik mint pl a lezbikusokat ezert van az hogyha egy fiu mondjuk lanyosan viselkedik azt egybol le b*zizzak :(
7/7 veterán vas válasza:
Ez kb. akkor marhaság, mint a "kislánynak nem való a kék szín" és hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!