Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért van az, hogyha fiú...

Miért van az, hogyha fiú szeret lányos dolgokat az gázabb, mint fordítva?

Figyelt kérdés
Ha pl. a kislány szeret babákkal játszani meg autózni is, akkor az ok. De ha a kisfiú autózás után babázik, akkor egyből csúfolják, bzizzák.

2022. dec. 18. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

Ki csúfolja?

Normális ember nem.

2022. dec. 18. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudom miről beszélsz.. a legtöbb kisdiú szeret babazni, szerepjátékozni, főzni.

Fiam babakocsizni is

2022. dec. 18. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

Én sem értelek. Kislányom szeret autózni is és a kisfiam is tolta sokat a játékbabakocsit. Az apja meg annó igazi babakocsit, nem is értem, ez miért lenne lányos játék...

Egyébként én attól is hülyét kapok, ha azt hallom "lányos játék" vagy "fiús játék"

2022. dec. 18. 22:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert soka sötét ember. Azért. Normális ember nem baszogatja a gyereket azért mert azzal játszik ami tetszik neki.
2022. dec. 19. 11:50
 5/7 anonim válasza:
Kiskoromban imádtam kötni és varrni és fiú vagyok. Sose érdekelt a foci pl meg ilyenek. És akkor most mivan?
2022. dec. 24. 23:36
 6/7 anonim válasza:
mert valamiért a melegeket sokkal jobban elitélik mint pl a lezbikusokat ezert van az hogyha egy fiu mondjuk lanyosan viselkedik azt egybol le b*zizzak :(
2022. dec. 25. 01:47
 7/7 veterán vas ***** válasza:
Ez kb. akkor marhaság, mint a "kislánynak nem való a kék szín" és hasonlók.
2023. jan. 3. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!