Adtok harisnyat ilyen idobaen a gyerekre? Sapkat milyet adtok meg szovetet vagy belesest?
Figyelt kérdés
2010. okt. 1. 15:21
1/9 anonim válasza:
Igen adok rá harisnyát néha bentre is nadrág helyett
sapka most egy kötött sapkája van de szeretnék egy másikat is de az is kötött lesz.-belül pamut béléssel-
2/9 anonim válasza:
Èn a fokozatossàg híve vagyok. Nincs mèg rajta harisnya,csak ha majd hidegebb lesz. Tèrdzokniban van. A sapkája mèg szövet/pamut, nincs bèlelve. Akkor mit adok rà majd 0-5 fokban? Ès minusz tízben? Kucsmàt....sosem beteg. 23 hòs
3/9 anonim válasza:
Én még nem adok rájuk harisnyát,csak melegebb nadrágot.Kötött sapkát hordanak,de nem túl meleget.Persze a koruktól is függ,hogy milyen meleg,és hány réteg ruhát adunk rájuk.
4/9 anonim válasza:
Még nem adtam a lányomra harisnyát, csak ha szoknyában vittem valahová. Harisnyát majd akkor adok a nadrág alá, amikor már igazán hideg lesz, de még nem kell az overall. Sapka: most van egy horgolt, vékonyabb és egy meleg, d nem túl vastag kötött gyapjú sapkája, télre majd beszerzek egy melegebbet is.
5/9 anonim válasza:
harisnyát nem, sapi pedig egyszerű tavaszi sapi. Ráérünk még a harisnyával meg a vastag sapkával.
6/9 anonim válasza:
nem adok még rá harisnyát.Ha kimegyünk egy vastagabb tréning van rajta.és vékonyabb pamut sapi.20 hónapos.
7/9 anonim válasza:
Vékony naci alá adok harisnyát,és a sapi még csak pamut
8/9 anonim válasza:
Vékony nadrág és harisnya van a lányomon, a vastag nacik mind nagyok rá még.
Sapka kötött, de nem vastag és nem bélelt.
9/9 anonim válasza:
23hónapos fiamra ma a reggeli 3°ban egy vastag melegítő nadrágot,térd zoknit,rövid ujjú bodyt hosszú ujjú pólót,egy pamutos kabátot és egy kapucnis mellényt meg egy fejkendőt viselt.
még nem adok rá harisnyát,mert ő nem az a fagyos,mint az anyja....de sapit vennem kéne neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!