Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A lovak tényleg lányoknak valók?

A lovak tényleg lányoknak valók?

Figyelt kérdés
Ciki ha egy kisfiú játék lovakkal játszik és szereti a lovakat?
2022. dec. 9. 21:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. Miért lenne az?
2022. dec. 9. 21:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Az állatok szeretete se nem ciki, se nem lányos.
2022. dec. 9. 21:46
 3/13 anonim ***** válasza:
97%

Nem. Ha megnézed a lovas sportokat, a legtöbb számban a férfi indulók jóval többen vannak. Egyszerű a képlet ( az edzőm szerint): a csajok megkergülnek, lovak helyezz srácokhoz járnak, gyereket szülnek, stb, míg egy pasi élete sokkal egyszerűbb.

Egyébként az állatok szeretete sosem ciki. A lovak meg egyébként is rengeteget adnak az embereknek.

2022. dec. 9. 21:51
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak lányoknak valók. Mint ahogy egyik állat fajtát sem lehet így kategorizálni. Az unikornisok valók maximum a lányoknak. De nem értem, miért ne játszhatna egy fiú lovakkal.
2022. dec. 9. 22:02
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
Igen, annak idején a huszárok is mind lányok voltak.
2022. dec. 9. 22:05
 6/13 anonim ***** válasza:
97%
Érdekes módon nálunk a kisvárosi lovardában alig van fiú. Hobbyszinten teljesen lányos sport lett. Pedig minden gyerekre ráférne, mint sport is meg az állatokról gondoskodás is.
2022. dec. 9. 22:09
 7/13 anonim ***** válasza:
35%
Azért a legtöbb lány is csak azért probálja ki,mert milyen cukik a rajzfilm meg játék pónik. Nem valódi állatszeretetből. A legtöbbjülnél hamar kikopik. Nálam is kikopott, rájöttem h milyen büdösek :D
2022. dec. 9. 22:47
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
Attól függ. Csillámpónikkal kicsit fura, de a hagyományos lovak egyáltalán nem lányos játéknak számítanak.
2022. dec. 9. 23:34
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt tapasztaltam, mint a 6-os. Nálunk is 80%-ban lányok és nők vannak a lovardában. Még az állatok gondozását és az istállók takarítását is a lányok csinálják.
2022. dec. 10. 01:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A fiamnak van babája babakocsival, és karácsonyra játék konyhát kap.

Ki a faaaszt izgat mit mond a szomszéd, ha a gyerek azt szereti.

2022. dec. 10. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!