Fantomalt tápszer adagolása?
Figyelt kérdés
5 éves gyerek, 11 kg.
Csecsemőkorban is kapta, viszont a dobozon nem találom az adagolást.
2022. dec. 9. 18:20
1/15 anonim válasza:
Amennyit az orvos előírt, a készítmény csak orvosi felügyelettel alkalmazható!
2/15 A kérdező kommentje:
Házi orvos nem ír semmit, ő szerinte minden rendben van. Gasztroenterológiára májusra van időpontunk. Betegség miatt fogyott ismét 1 kilót.
2022. dec. 9. 18:41
3/15 A kérdező kommentje:
Csecsemőkorban is kapta, de akkor csak 2 kiló volt, és nem emlékszek az adagolásra. Mire eljutunk a gasztroenterológiára, addig teljesen elfogy a gyerek. Védőnő és óvónő is javasolta ezt a tápszert, ártani nem árt.
2022. dec. 9. 18:43
4/15 anonim válasza:
Hány centi?
Erre még mindig van támogatás?
A Nutrinidrink Multi Fibre-ről levették, pedig ezerszer jobb.
5/15 A kérdező kommentje:
110 centi. Sajnos már nincs rá támogatás, októbertől megszűnt.
5 éve még dobozdíjas volt, szakorvosi javaslattal.
Nutrica nutridrink-et nem issza meg.
2022. dec. 9. 19:14
6/15 anonim válasza:
Én úgy emlékszem, hogy ugyanúgy mint a rendes tápszert, tehát 1 adagoló kanálhoz 30 ml víz és így tovább felszorozva.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2022. dec. 9. 19:25
8/15 anonim válasza:
A Nutridrink és a Nutrinidrink nem ugyanaz. Az utóbbi 1 éves kortól adható, míg az első 6 éves kor felett és jellemzően időseknek írják.
9/15 A kérdező kommentje:
Igen, most nézem. Amit én írtam az tényleg nem gyereknek való. Anno édesapámnak írtak olyat. Eddig nem is tudtam, hogy külön van gyerekeknek is. Tényleg nagyon húzós az ára. Nálunk csak sima vizet iszik, hogy esélyem sincs belediktálni a folyadékos tápszert.
Köszönöm szépen a tájékoztatást.
2022. dec. 9. 20:27
10/15 anonim válasza:
Miért nem pépes ételt eszuk amúgy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!