Mikor kezdett el idegesíteni rendszeresen a gyereked?
A rendkívül nyugodt emberek csak addig azok, amíg nem éri őket extrém stressz huzamosabb ideig:)
Mindenkit idegesít a saját gyereke, általában napjában többször is, de ettől még szeretjük. Kb onnantól, hogy már nem gyámoltalan kis ártatlannak látod, hanem kezd előjönni a saját akarata, mozog, kiköp dolgokat, onnantól már nem mindig sajnálod, ha sír. Megfogja ledobja-eldobja, ez totál idegesítő, sportot űznek belőle, kitolja, ami nem tetszik neki, nem marad "nyugton", ha lerakod, ha korlátozva van mozgásban akár egy szobára, akkor meg üvölt. Ha nem veszed fel üvölt, kiköpi a cicit, pedig tudod, hogy nem evett egy ideje, meg társai. 6 hónapos kortól kezd szerintem idegesítő lenni, egy éves korára kezdesz besokallni, és folyamatosan egyre jobban fog bosszantani, akkor is, ha azt hiszed már nem lehet tovább. Az enyém tegnap eldobta a matekkönyvét, mikor rászóltam, hogy ne dobálja belerúgott, bezavartam a szobájába. Tegnap jó idegesítő volt már reggel is, közölte, hogy nem tudja felvenni a felsőjét(ami 3 éve megvan) mert nem tudja, melyik az eleje, és nem tudja kifordítani az ujját, majd földhözvágta és elvonult indulás időben. Rákiabáltam és elkezdett sírni, közölte, hogy utál, remek reggel volt! 9 éves, ma pl cuki volt, elvittem a subwaybe, bármit kérhetett a szendvicsébe. Csak 2 szelet sonkát és jégsalátát kért, 1700 forintomba került, vaj sem volt benne, meg semmi.. de neki az kellett. Minden emberi kapcsolatban, még szerelemben is idegesít a másik néha, akarva akaratlan, ez nem azt jelenti, hogy nem szeretjük!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!