Otthon hanyadikán megy a mikulás?
Figyelt kérdés
Nekem párom dolgozik vasárnap és hétfőn is így lehet ma este érkezik.2022. dec. 2. 13:11
11/24 anonim válasza:
Vasárnap. 6-a keddre esik, reggel óvoda, ahová amúgy is megy a Mikulás.
14/24 anonim válasza:
Ha ez lenne az első, megérteném. De így nekem is fura... Karácsonykor legyen otthon, mikor bontják a tárgyi ajándékot!
16/24 anonim válasza:
Azért a Mikulás jöttét nem ala munkarendje döntinel.. 6-án jön.
Ha ennyire szeretné látni, ami tök jó, lepje meg ő is egy csomaggal amikor hazajon és adja oda neki, hogy találkozott a Mikulassal és ezt még elfelejtette odaadni neki.
17/24 anonim válasza:
Oké, hogy vasárnap és hétfőn dolgozik, de kedden is, mert akkor van Mikulás?
18/24 anonim válasza:
#6: Most őszintén, mi olyan nagy cucc van abban, hogy kibontják a Mikulás-csomagot? Ajándékot nem hoz a Mikulás, az karácsonykor van.
19/24 anonim válasza:
Én sem értem... Csoki meg gyümi piros zacsiban, kitudja hányadszorra. Apa haza jön, lehet neki "flexelni" a csomaggal.
Nálunk mindig van gyümi, heti párszor csoki is. Nem akkora meglepi, inkább az az izgi, hogy egy misztikus, legendás, láthatatlan valaki rakta az ablakba a csomagokat, nem a tartalma.
20/24 anonim válasza:
6-án, ehhez ragaszkodom. Azt még nem tudom, hogy reggel-e vagy délután, mikor hazaért a bölcsiből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!